weddenbonus nieuws

Fast Market weddenschappen bij Netbet

De vriendschappelijke wedstrijden zijn al even van start gegaan en wij gaan hiervoor een kijkje nemen bij de fast markets van Netbet. Wie deze markt niet kent moet zowizo een kijkje gaan nemen bij Netbet aangezien wij denken dat dit een zeer winstgevende manier van weddenschappen plaatsen is. Dit gecombineerd met de Netbet welkomstbonus Gokken op een gebeurtenis in een zeer korte tijdspanne, lopend van 1 minuut tot 5 minuten. De grootste kansen liggen natuurlijk in een weddenschap dat iets niet gaat gebeuren in de komende 5 minuten. Iedereen weet namelijk dat de meeste vriendschapswedstrijden niet al te veel spectaculairs teweeg brengen dus kunnen we ervan uitgaan dat de fast markets toch wel een zeer mooi nieuw feature is dat we aangaande de tijd zeker op prijs gaan stellen.

 

Netbet 5 euro free bet

Fast markets combineren met de 5 euro freebet

Netbet heeft een mooie nieuwe actie voor nieuwe klanten,  je krijgt namelijk een freebet van 5 euro wanneer je je eerste weddenschap verliest. Dit bedrag moet dan worden rondgespeeld tegen een quotering van tenminste 1.6 en dit 3 maal.

 

Fast market opties

De fast markets zijn beschikbaar op live wedstrijden zoals b.v.b. wanneer een van de vriendschapswedstrijden bezig is kun je via de fast markets je inzet doelen op het feit of er wel of niet een goal gaat vallen in de komende 5 minuten. Als de wedstrijd relatief stil verloopt en er de afgelopen 20 minuten geen doelpunt is gevallen is de kans dat er nu een doelpunt aankomt dus zeer onwaarschijnlijk wat meent dat nu inzetten op het feit dat er geen doelpunt valt in de komende 5 minuten de grootste waarschijnlijkheid heeft. Wanneer men gaat inzetten op wat er de komende minuut zal gebeuren verkrijgt men al zeer hoge quoteringen tussen het feit dat er eventueel een ingooi zal plaatsvinden of dat er niets gebeurt in deze minuut.

 

Over de auteur

vorig artikel
Aftrap Jupiler Pro League 2015-2016
volgend artikel
Wedden op de Premier League bij 18Bet