NEO.bet Bonus

NEO.bet Bonus

Eerste stortingsbonus
Exclusief
Max. bonus
€ 150
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
5 x eerste storting + 5 x bonus rondspelen
Min. quotering
1.50
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.0

NEO.bet Bonus details

NEO.Bet is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

NEO.bet is de nieuwste bookmaker die klanten uit andere landen dan de onze aanvaardt en ze doen dit via een aantrekkelijk bonussysteem. Je hebt namelijk zelf de keuze tussen 2 verschillende bonussen. De ene NEO.bet bonus is er een van 200% tot maximum 50 euro, terwijl de tweede NEO.bet weddenbonus er eentje is van 100% tot € 150. Bij je storting krijg je dus de optie tussen deze twee. Als je stort met Skrill of Neteller, ontvang je trouwens geen welkomstbonus Neo.Bet. Je kan deze bonus laten uitbetalen nadat je de bonus en het gestort bedrag vijfmaal hebt rondgespeeld en dit op minimale noteringen van 1.50. In totaal krijg je hiervoor 100 dagen de tijd.

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonuspercentage
  • Hoog bonusbedrag
  • Slechts 5x inzetten van storting en bonus volstaat
  • Minimum quotering van 1.50
  • Bij een storting via Neteller of Skrill vervalt de bonus

Betaalmethodes voor bonus

Geldig t/m:

27-08-2020

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Na registratie via onze website bij NEO.Bet kan je overgaan tot een storting met bijvoorbeeld Visa, Mastercard of een overschrijving. Als je stort via Neteller of Skrill, dan vervalt de bonus. In de andere gevallen, ontvang je na de storting een NEO.Bet Bonus van 200% tot maximaal € 50 of een bonus van 100% tot € 150. Als je voor de 100% tot € 150 euro gaat, dan ontvang je bij een storting van 150 euro, ook 150 euro bonus. Hierna hoef je enkel je stortings- en bonusbedrag 5x in te zetten op noteringen van 1.50(+) en dit binnen de 100 dagen.

Tips

Als je stort via Neteller of Skrill vervalt de welkomstbonus.

Voorbeeld

Stel dat we een storting maken van 150 euro en kiezen voor de bonus 100% tot 150 euro, dan ontvangen we in totaal 300 euro aan geld. Deze 300 euro kunnen we nog niet laten uitbetalen. We dienen deze eerst vijfmaal in te zetten en dit op weddenschappen waarvan de noteringen hoger liggen dan 1.50. In totaal zullen we dus voor 300 * 5 = 1500 euro dienen te wedden, voordat we dit kunnen laten uitbetalen. Eenmaal je dit hebt gedaan, kan je de bonus NEO.Bet laten uitbetalen.

Conclusie

Het grote voordeel van deze Neo.Bet bonus is dat je zelf mag kiezen welke bonus je wenst te nemen. Als je enkel een klein bedrag wilt storten, dan kan je beter voor de 200% tot € 50 gaan. Wil je meer storten dan is het voordeliger om de grote bonus van 100% tot € 150 te nemen. Beide percentages zijn goed en het bedrag van 150 euro is ook voldoende groot. Het rondspelen van vijfmaal de bonus en gestort bedrag is gemiddeld ivm de andere bookmakers. Een ander sterk punt is de minimale odd die je dient te respecteren. Met 1.50 is dit aan de lage kant, wat gunstig is voor de wedders.

Nieuws 🚨

NEObet Win chips voor extra bonussen