Belangrijke Informatie

Wij promoten enkel bookmakers met een landelijke licentie. In Nederland heeft enkel TOTO momenteel een licentie. Vanaf 1 september komen er meerdere bookmakers met Nederlandse licenties bij.

 

NEO.Bet Bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

NEO.bet is de nieuwste bookmaker die klanten uit Nederland aanvaardt en ze doen dit via een aantrekkelijk bonussysteem. Je hebt namelijk zelf de keuze tussen 2 verschillende bonussen. De ene NEO.bet bonus is er een van 200% tot maximum 50 euro, terwijl de tweede NEO.bet weddenbonus er eentje is van 100% tot € 150. Bij je storting krijg je dus de optie tussen deze twee. Als je stort met Skrill of Neteller, ontvang je trouwens geen welkomstbonus Neo.Bet. Je kan deze bonus laten uitbetalen nadat je de bonus en het gestort bedrag vijfmaal hebt rondgespeeld en dit op minimale noteringen van 1.50. In totaal krijg je hiervoor 100 dagen de tijd. meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 150

Min. storting

€ 10

Betaalmethodes voor bonus

paysafecard Visa Mastercard Skrill NETELLER Trustly Bank Transfer

Soort bonus

Rondspeel voorwaarden

5 x eerste storting + 5 x bonus rondspelen

Laagste quotering

1.50

Voorwaarden voor uitbetaling

Na registratie via onze website bij NEO.Bet kan je overgaan tot een storting met bijvoorbeeld Visa, Mastercard of een overschrijving. Als je stort via Neteller of Skrill, dan vervalt de bonus. In de andere gevallen, ontvang je na de storting een NEO.Bet Bonus van 200% tot maximaal € 50 of een bonus van 100% tot € 150. Als je voor de 100% tot € 150 euro gaat, dan ontvang je bij een storting van 150 euro, ook 150 euro bonus. Hierna hoef je enkel je stortings- en bonusbedrag 5x in te zetten op noteringen van 1.50(+) en dit binnen de 100 dagen. meer minder

Tips

Als je stort via Neteller of Skrill vervalt de welkomstbonus. meer minder

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

27-08-2022

Voorbeeld

Stel dat we een storting maken van 150 euro en kiezen voor de bonus 100% tot 150 euro, dan ontvangen we in totaal 300 euro aan geld. Deze 300 euro kunnen we nog niet laten uitbetalen. We dienen deze eerst vijfmaal in te zetten en dit op weddenschappen waarvan de noteringen hoger liggen dan 1.50. In totaal zullen we dus voor 300 * 5 = 1500 euro dienen te wedden, voordat we dit kunnen laten uitbetalen. Eenmaal je dit hebt gedaan, kan je de bonus NEO.Bet laten uitbetalen. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonuspercentage
  • Hoog bonusbedrag
  • Slechts 5x inzetten van storting en bonus volstaat
  • Minimum quotering van 1.50
  • Bij een storting via Neteller of Skrill vervalt de bonus

Conclusie

Het grote voordeel van deze Neo.Bet bonus is dat je zelf mag kiezen welke bonus je wenst te nemen. Als je enkel een klein bedrag wilt storten, dan kan je beter voor de 200% tot € 50 gaan. Wil je meer storten dan is het voordeliger om de grote bonus van 100% tot € 150 te nemen. Beide percentages zijn goed en het bedrag van 150 euro is ook voldoende groot. Het rondspelen van vijfmaal de bonus en gestort bedrag is gemiddeld ivm de andere bookmakers. Een ander sterk punt is de minimale odd die je dient te respecteren. Met 1.50 is dit aan de lage kant, wat gunstig is voor de wedders. meer minder

Licenties

Ministerium für Inneres, ländliche Räume und Integration (Schleswig-Holstein) Malta Gaming Authority (MGA) Hessisches Ministerium des Innern und für Sport

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Meld je aan bij NEO.Bet maak een storting via Visa, Mastercard of overschrijving.
2

Kies je bonus:

- 100% tot € 150
- 200% tot € 50

3
Zet je stortings- en bonusbedrag 5x in op 1.50(+) odds binnen 100 dagen.

NEO.Bet Review & Ervaringen

NEO.Bet behoort tot de nieuwe Voetbal Bookmakers die nog maar recent online is gegaan, meer bepaald van april 2018. Maar ondanks dat ze een jong bedrijf zijn, kunnen we al teren op meer dan 20 jaar ervaring in de online sportweddenschappen wereld. Hieronder lees je onze bevindingen van deze bookmaker.

NEO.bet Account maken en Geld Storten

Klik hier op de NEObet button en maak een account aan bij deze Betting Sites Nederland. Als je op de button hebt geklikt, wordt je doorverwezen naar de NEObet site. Eenmaal hier, klik je rechtsboven op “sign-up” en vervolgens op register. Vul de gevraagde gegevens zo accuraat mogelijk in, want bij een latere uitbetaling, zal je account geverifieerd te worden. Eenmaal je account aangemaakt is, kan je overgaan tot een storting. Er zijn verschillende opties om geld te storten zoals Visa, MasterCard, bank overschrijving, Neteller, Skrill of Paysafecard. Wel belangrijk om te melden is dat je geen bonus ontvangt als je stort via Neteller of Skrill.

 

NEO.bet Welkomstbonus en Promoties

In bovenstaande tabel vind je meer informatie terug over de welkomstbonus van NEO.Bet. Geregeld doet NEO.bet ook promoties voor zijn bestaande spelers, zo is er momenteel de “bonus-chips”. Hiermee kan je bonuspunten verzamelen, die je later kan omwisselen in een geldbonus.

 

Bonus NEO.Bet
© NEO.Bet

NEO.bet Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Het wedden aanbod van NEObet is niet zo uitgebreid. Er zijn slechts dertien verschillende sporten waar je uit kan kiezen, met een grote focus op Koning voetbal. Het aanbod in de categorie voetbal is wel heel ruim, dus als je graag wed op voetbal ben je hier zeker aan het juiste adres. Er is een heel sterk mobiele website ontwikkeld, maar jammer genoeg is er nog NEO.bet app. Dit doet echter niets af aan het wedplezier, want de site is snel en goed te gebruiken via mobiel of tablet.

NEO.bet Quoteringen en Limieten

De NEO.bet quoteringen zijn heel goed en kunnen met de toppers onder de bookmakers de concurrentie aangaan. Als je graag wedt op voetbal en je zoekt goede quoteringen, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Ook zal je bij NEO.bet niet snel limieten opgelegd krijgen.

NEO.bet Uitbetaling en Contact

Als je je bonus of winst wilt laten uitbetalen, dan dien je eerst je account te verifiëren. Dit is een normaal proces. Eenmaal dit in orde is, kan je overgaan tot een uitbetaling. Ook hier geldt de algemene regel dat wanneer je stort via een overschrijving, je ook via een overschrijving kan laten uitbetalen. Ook de opties Skrill en Neteller zijn beschikbaar, maar er zijn wel kosten aan verbonden. Ook als je meer dan 3 uitbetalingen laat doen per week, is er een kost van € 5. De klantendienst van NEO.Bet support is te bereiken via het chat icoontje bovenaan rechts op hun site. Klik daar op en je kan een vraag intypen voor de FAQ of de chat contacteren.

 

NEO.bet Conclusie

De website NEObet is beschikbaar in het Engels of in het Duits, maar de site is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. De taalbarrière mag absoluut geen rol spelen om je hier niet in te schrijven. De bonus is van goede makelij en heeft soepele voorwaarden. Andere pluspunten is het groot voetbal wedden aanbod en de uitstekende quoteringen. Er zouden wel andere sporten en speciale evenementen mogen toegevoegd worden aan hun aanbod. Maar dat is het enigste minpuntje dat we kunnen opmerken.