weddenbonus nieuws

EK 2020 kwalificatie: Nederland begint tegen Wit-Rusland

Het volgende grote voetbaltoernooi staat voor onze deur. Deze week gaan de nationale ploegen weer aan de start in de kwalificatiecampagne voor het EK 2020. En dat betekent dat ook Nederland weer begint aan zijn campagne. Dit op donderdag tegen Wit-Rusland. En bij een van de beste Nederlandse bookmakers, LeoVegas, wachten er sterke quoteringen en een heel attractieve bonus op je. Interessant om te weten – in de laatste 5 wedstrijden is Wit-Rusland iets beter in vorm. Nederland speelde 2 keer gelijk, won 2 keer en verloor 1 wedstrijd. Wit-Rusland speelde 2 keer gelijk en won 3 keer.
 

Quoteringen Nederland – Wit-Rusland bij LeoVegas

Om eerlijk te zijn had Nederland natuurlijk ook de sterkere tegenstanders met Frankrijk, Duitsland en België. Tegenover San Marino, Luxemburg en Moldavië. Daarom is Oranje ook de duidelijke favoriet met een quotering van 1.14 voor winst. De odds voor outsider Wit-Rusland bedragen 25.00 indien zij de wedstrijd winnen. Wordt het een gelijkspel, dan ontvang je 9.30 keer je inzet. Ook een wedstrijd zonder doelpunt levert je met 19.00 een relatief hoge quotering op. Daarnaast wacht er ook nog een attractieve welkomstbonus op je bij de bookmaker.
 

De statistieken van Oranje en Wit-Rusland voor de kwalificatiewedstrijd
© LeoVegas

 

LeoVegas gratis weddenschap: € 50 bonus

Heb je nog geen online weddenschap account bij LeoVegas? Dan maak je best een sportweddenschappen account aan voor de wedstrijd tussen Nederland en Wit-Rusland deze donderdag. Er wachten op dit moment namelijk tot € 50 op je. Volg onze link naar de pagina van de bookmaker en open je account. Nu is het mogelijk om een eerste keer te storten bij LeoVegas. Stort een eerste keer in je account. Daarna kun je een weddenschap plaatsen op de kwalificatiewedstrijd van Nederland. De bookmaker biedt je 100% van je inzet als bonus. Het maximum bedrag van de bookmaker ligt bij € 50.
 
Nog een keer de details om de bonus te winnen:

  1. Volg onze link naar de homepage van LeoVegas
  2. Open je weddenschappen account bij de bookmaker
  3. Stort een eerste keer en zet tot € 50 in op de match
  4. Ontvang 100% van je inzet als gratis weddenschap

De LeoVegas bonus wordt je aangeboden met een maximum bedrag van € 50. Er bestaat een minimale quotering van 1.80 voor je weddenschap. Een sterk punt van gratis weddenschappen – er zijn geen bonuscondities, voordat de bonus kan worden gebruikt. Gebruik de gratis weddenschappen binnen de 7 dagen, anders vervalt het bedrag. Volg dus onze link naar de bookmaker, maak je account aan en plaats een eerste storting. Daarna plaats je een eerste weddenschap op het voetbal. Profiteer van de bonus voor je inzet op Nederland – Wit-Rusland!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Topduel in de Eredivisie - AZ tegen Ajax met € 100 voor jou!
volgend artikel
Win € 50 in cash met België - Rusland en de kwalificatie voor het EK 2020