weddenbonus nieuws

€ 50 Gratis voor Nederland Peru

Het wereldkampioenschap is gedaan en het nieuwe internationale seizoen begint eraan. Eerst is er een oefenwedstrijd van Nederland tegen Peru, ter voorbereiding op de Nations Cup. Als je graag wilt wedden op deze wedstrijd, kan je dit doen via Mr Green. Nieuwe Nederlandse wedders krijgen € 50 gratis aan weddenschappen als ze een eerste bet plaatsen van minimum € 20 en dit ongeacht het resultaat van je eerste bet. We leggen deze promotie uit en kijken vooruit naar Nederland Peru.
 

Free Bets van €50 voor Nederland Peru

  • Klik hier op de foto van MrGreen en registreer je account.
  • Deze actie is er enkel voor Nederlanders.
  • Stort minstens € 20 en dit kan o.a. van iDeal, Visa, Mastercard.
  • Je eerste weddenschap dient min een odd te hebben van 1.80.
  • Er dient ook minimum 20 euro ingezet worden.
  • Ongeacht de uitkomst van je eerste bet, krijg je dan 2 x € 25.
  • Je hebt 7 dagen om deze Free Bets te gebruiken.
  • Enkel de nettowinst uit deze Free Bets zijn voor jou.

 

Mr Green Bonus © Mr. Green

 
Deze Mr Green Bonus is een goede bonus, omdat er aan niet veel voorwaarden moet voldaan worden. Enkel de €20 van je eerste bet en de minimum odd van 1.80 en daar houdt mee op. Bovendien doen ze heel veel promoties en kan je wedden op je mobiel dankzij een Award winning Mr Green App.

 

Voorbeschouwing Nederland Peru

Na een paar teleurstellende kwalificatierondes staat Nederland voor een nieuwe start. Iedereen gelooft dat het deze keer weer zal lopen, zoals het hoort te lopen. Nederland is een topland en dit gaan ze bewijzen tegen Peru. Volgens bookmaker Mr Green en andere Voetbal Bet sites is Nederland de favoriet in dit duel. Oranje krijgt een notering van 1.63 voor een overwinning in de Johan Cruijff ArenA. Peru krijgt een quotering van 5.30 voor deze wedstrijd. Nederland speelt dit oefenduel in het vooruitzicht van de Nations League wedstrijd tegen wereldkampioen Frankrijk. Succes met je weddenschap en de Free Bets.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Super 100% tot € 120 Actie voor Belgen bij Bwin!
volgend artikel
Schotland België : Free Bet tot €20