weddenbonus nieuws

Wint Oranje opnieuw? Wedden op Nederland – Oostenrijk

Met 2-0 voor komen te staan, de tegenstander terug laten komen tot 2-2 en dan toch nog met 3-2 winnen. Nederland kwam goed weg zondagavond tegen Oekraïne. Hoe zit het met de verwachtingen voor de wedstrijd tegen Oostenrijk?

 

Relaxte sfeer bij Oranje

Een dag na de overwinning op Oekraïne werd er een hoop gelachen bij Oranje. De sfeer zit goed, de druk is er af. De eerste drie punten zijn binnen. Voor velen was de wedstrijd tegen Oekraïne een meetpunt. Hoever staat Oranje? De Boer, flink bekritiseert vanwege tactische keuzes en een “onbegrijpelijke” 5-3-2 opstelling, kon ook lachen. Zijn keuzes pakten goed uit. Nederland speelde bij vlagen goed voetbal en met name de opkomende backs zorgden constant voor gevaar. Sterker nog, was het niet één van de backs die de winnende scoorde en matchwinnaar werd? Precies, de druk is er ook bij Frank de Boer, even af.
Nederland bereidt zich inmiddels alweer voor op de volgende wedstrijd. Terwijl de Oranjekoorts in het land toeneemt, is het zaak voor de bondscoach om het goede gevoel om te zetten in een goed resultaat tegen Oostenrijk. De kans is aanwezig dat Matthijs de Ligt genoeg hersteld is om speelminuten te maken. We gaan zo kijken wat de bookmakers Nederland van deze wedstrijd verwachten.

 

Wat weten we van Oostenrijk?

Oostenrijk won van Noord – Macedonië met 3-1 en is koploper van groep C. Bij Oostenrijk spelen een aantal bekende namen. Hierbij kun je denken aan Hinteregger, Baumgartner, Alaba en Arnautovic. Marko Arnautovic, jaren geleden nog bij FC Twente actief, startte niet op zondag. Dit tot verrassing van menig Oostenrijker. Ook Arnautovic zelf was verrast maar revancheerde zich door in te 892 minuut de 3-1 te maken. Hij zal er alles aan doen om zijn coach de komende dagen te laten zien dat hij in de startopstelling hoort. De andere goals tegen Nood Macedonië werden gemaakt door Stefan Lainer van Borussia Mönchengladbach en Michael Gregoritsch van Augsburg. We verwachten niet dat Oostenrijk gaat winnen van Oranje. Om je optimaal voor te bereiden pakken we de odds van de betting sites erbij.

 

wedden op nederland oostenrijk odds 17-06-2021 Euro 2020

©Ladbrokes

 

 

Wat zijn de odds bij Nederland – Oostenrijk?

Nederland is bij Ladbrokes, de favoriet voor de overwinning. Als het aan deze EK bookmaker ligt, pakt Oranje donderdagavond de koppositie over van de Oostenrijkers. Je krijgt voor winst van Oranje 1.55. Een gelijkspel staat op 4.10 en een overwinning van Oostenrijk geeft je 5.75. Mocht Oranje winnen dan zullen de straten oranje kleuren en pak jij ruim anderhalf keer je inzet. Meer weten over Ladbrokes? Lees dan onze Ladbrokes review eens.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Een topwedstrijd in Groep F: Frankrijk Duitsland
volgend artikel
Euro 2020: Engeland - Schotland voorbeschouwing 18-06-2021