weddenbonus nieuws

Oranje op zoek naar EK Succes: Nederland – Oekraïne

De straten kleuren oranje, de voetbalpoules worden ingevuld en het wordt drukker bij de bookmakers. Het EK gaat beginnen. Nederland speelt de eerste wedstrijd direct tegen het stugge Oekraïne. Wat gaat het worden?

 

De selectie van Oranje krimpt

Geen Jasper Cillesen, geen Donny van de beek. Nog verrassender, geen vervangers. Hoewel Cillesen vorige week al afviel en ook Van de Beek deze week naar huis werd gestuurd vanwege een blessure, kiest Frank de Boer ervoor om geen vervanging op te roepen. Nu is het zo dat het middenveld al redelijk ruim bezet is en dat drie keepers genoeg zouden moeten zijn, maar toch. Volgens de 17 miljoen bondscoaches neemt De Boer hier een risico. Hetzelfde geldt voor de 5-3-2 opstelling. Tegen Schotland leek het Nederlands elftal nog te moeten wennen en kwam er maar weinig uit. Tegen Georgië ging het al beter. Inmiddels heeft de bondscoach een extra week zijn spelers kunnen klaarstomen. Met een nieuwe keeper, een vervanger voor Van de Beek (die overigens ook geen topseizoen kende) en een nieuwe opstelling moet Oranje klaar zijn voor het EK. De eerste tegenstander is Oekraïne. Een taaie tegenstander. Hebben de bookmakers Nederland vertrouwen in een zege van Oranje?

 

Wedden op het EK? Dat kan hier!

Oekraïne onder leiding van Shevchenko

De AC Milan legende is sinds 2016 al coach van Oekraïne. Hoewel het WK 2018 gemist werd, eindigde Oekraïne wel bovenaan in de Nations League et jaar er op. De EK kwalificatiewedstrijden waren ook indrukwekkend. Er werd zes keer gewonnen, twee keer gelijkgespeeld en verloor geen enkele keer. Ook van regerende Europees kampioen Portugal werd gewonnen en later gelik gespeeld. Oekraïne heeft qua individuele klasse geen wereldspelers. De meest bekende speler is misschien wel Roman Yaremchuk van Gent. De speler met de hoogste transferwaarde binnen de Oekraïense ploeg is Ruslan Malinovskyi die voor Atalanta uitkomt. Inderdaad, de ploeggenoot van Marten de Roon. Oekraïne is in ieder geval geen ploeg die je mag onderschatten. Nederland, dat zichtbaar nog moet wennen aan hun eigen systeem kan een lastige openingswedstrijd tegemoet gaan. Hieronder zie je welke odds de bookmakers België bij deze match geven.

 

nederland tegen oekraine ek 13-06-2021
© Betway

 

Welke bookmaker heeft de beste odds bij Nederland – Oekraïne?

Het is druk bij de EK bookmakers. Nu het EK dan eindelijk gaan beginnen lijken de 17 miljoen Oranje bondscoaches ook het wedden op voetbal in hun hart gesloten. Betway geeft goede noteringen bij deze EK match en geeft het voordeel aan Oranje. Een winst van het Nederlands elftal staat op 1.60 keer je inleg. Voor winst van Shevchenko en zijn mannen krijg je zes keer je inzet. De verschillen zijn dus wel duidelijk. Overigens vergeet Oranje vaak in de openingswedstrijd een goede indruk te maken. Daarom zou een gelijkspel ook zomaar eens mogelijk zijn. Hier krijg je 3.60 voor. Vergeet niet onze Betway review eens te lezen, als je dat nog niet gedaan hebt en zet nog snel in voor het EK begint op de eerste wedstrijd van Oranje.

 

 

 

 

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wint België de eerste groepswedstrijd van Rusland?
volgend artikel
Engeland – Kroatië de eerste kraker van Euro 2020