BetCity Nieuws

De allesbeslissende match tussen Nederland en Noorwegen

Om kwart voor negen vanavond neemt Nederland het op tegen Noorwegen. Er staat een WK ticket op het spel en dus moet Oranje winnen. Gaat Oranje naar het WK in Qatar?

Nederland thuis in de Kuip zonder publiek

Zonder de steun van het Oranje legioen in de Kuip zullen de mannen van Van Gaal op zoek moeten gaan naar drie punten tegen de stugge Noren. Nederland staat dan wel bovenaan in groep G, het is echt nog niet zeker of Oranje het WK haalt. Nederland heeft een punt nodig en dan mag Turkije niet met 13 goals of meer winnen. Dat laatste lijkt uitgesloten maar je weet het natuurlijk nooit. Punten verliezen tegen Noorwegen ligt meer voor de hand. Zeker als Oranje net zo speelt als afgelopen zaterdag tegen Montenegro kan het nog wel eens knap lastig worden. Toch lijken de betting sites vertrouwen te hebben in een overwinning van het Nederlands elftal.

Van Gaal die zelf geblesseerd raakte wegens een val kan ook niet rekenen op Stefan de Vrij. Daardoor zal Matthijs de Ligt aantreden in het hart van de defensie. Naast hem zal Virgil van Dijk het slot op de deur van Oranje vormen. Bergwijn is ook niet van de partij vanwege een schorsing. De verwachting is dat Arnaut Danjuma of Noa Lang aan de linkervleugel begint, wie Bergwijn zal vervangen is nog niet zeker omdat Bergwijn de geblesseerde Gakpo al verving. Hoe dan ook Van Gaal zal er alles aan doen om zo aanvallend mogelijk te spelen met twee van ‘s werelds beste verdedigers achterin. Hoe zit het met de Noren?

Noorwegen mist een hoop sterkhouders

Ook voor Noorwegen is het duel tegen Nederland cruciaal. Ze staan momenteel tweede en een winst betekent dat ze het WK ticket in de pocket hebben. Wel zal Noorwegen het moeten doen zonder een hoop belangrijke spelers. Zo is Erling Haaland geblesseerd en zijn er nogal wat geschorsten. Martin Ødegaard is de belangrijkste man op het veld bij Noorwegen terwijl ook Alexander Sorloth voor het gevaar kan zorgen

Alles of niets voor de Noren, hoewel ze toch vooral hopen de play-offs te halen. Bondscoach Stale Solbakken ziet zich niet als favoriet maar zal toch ook wel hopen op een stunt in de lege Kuip. De oefenmeester vergelijk de blunder van Oranje tegen Montenegro met de schaats blunder van Hilbert van der Duim. De schaatser vergat dat hij nog een rondje moest en eindige met armen geheven over de lijn. Zijn tegenstander haalde hem in en won zo de race. Noorwegen hoopt op een soortgelijk voorval tegen Oranje. Laten we kijken of de beste bookmakers Nederland een stunt van Noorwegen voorzien.

Nederland favoriet tegen Noorwegen op dinsdag
© Betcity

Waar vind je de beste odds bij Nederland – Noorwegen?

Bij Betcity staat er een prima aanbieding voor je klaar. De Betcity bonus levert je namelijk niet alleen een gratis weddenschap op. Je krijgt ook 5.00 voor een overwinning van Nederland. Dat is wel alleen voor nieuwe spelers. Als je al eens gespeeld hebt bij Betcity staan er alsnog mooie odds voor je klaar. Zo krijg je bij winst voor Nederland 1.42 en voor Noorwegen 7.50. Een gelijkspel staat op 4.90 en is dus voldoende voor Oranje. Wed nog snel met deze odds. De wedstrijd wordt om kwart voor negen vanavond gespeeld. Snel nog de Betcity review lezen en gelijk inzetten dus.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wie wint de Formule 1 GP van Brazilie?
volgend artikel
Wedden op RKC -Ajax