ladbrokes nieuws

Kan Nederland wel van Montenegro winnen?

De eerste wedstrijd onder Louis van Gaal werd er met 1-1 gelijkgespeeld. Er zal toch echt gewonnen moeten worden  Wat zijn de kansen van Oranje tegen Montenegro? Je leest het hier en vind gelijk de beste odds gaan worden, 

Montenegro verrast tegen Turkije

Op voorhand leek Montenegro geen schijn van kans te hebben tegen koploper in Groep G, Turkije. Montenegro kwam twee keer op achterstand maar kwam op slag van rust terug van een 2-0 achterstand. In de 97e minuut werd de einduitslag bepaald door een goal van Risto Radunovic. Door het 2-2 gelijkspel staat Montenegro nu op 7 punten en dat zijn er net zoveel als Nederland heeft. 

Montenegro won op de eerste speeldag al van Letland en volgde die overwinning op met nog een keer winst tegen Gibraltar. Er werd vooralsnog alleen van Noorwegen verloren en zoals Oranje inmiddels weet is dat een lastig tegenstander.  Na de overwinning op Turkije heeft Montenegro zicht om zich rechtstreeks te kwalificeren. Daar is wel een goed resultaat tegen Oranje voor nodig. Er zijn geen geblesseerden of geschorste spelers bij Montenegro en dat betekent dat Stefan Savic van Atletico, Marusic van Lazio en Nikola Vukcevic van Levante het Nederland moeilijk kunnen maken. Wat de betting sites verwachten van de kansen van Montenegro zie je als we het Nederlands elftal hebben besproken.

Nederland moet toch echt gaan winnen

Natuurlijk kun je tegen Noorwegen gelijk spelen, maar de timing kon eigenlijk niet slechter. Zeker niet nu ook koploper Turkije punten liet liggen. Nederland heeft niet de ploeg om af te hoeven hangen van resultaten van andere ploegen in deze kwalificatiepoule, maar om dat te voorkomen zijn overwinningen nodig. Na Montenegro staat een paar dagen later alweer de match tegen Turkije op het programma. Voor Louis van Gaal zijn het cruciale wedstrijden. 

Is er echt hoge nood bij Nederland of komt het allemaal goed. Binnen een week wordt duidelijk hoe groot de kans is dat de ploeg zich zal kwalificeren. Natuurlijk zijn er pas vier wedstrijden gespeeld en zijn er nog zes wedstrijden te gaan, maar je hebt natuurlijk liever nu al die punten in de zak. Gaat het Nederland lukken om Montenegro “gewoon” aan de kant te zetten of loopt het elftal van Van Gaal opnieuw averij op? De odds van de beste bookmakers zullen duidelijkheid verschaffen.

Nederland favoriet voor winst op Montenegro
©Ladbrokes

Waar kun je het beste wedden op Nederland – Montenegro?

Van alle bookmakers met odds bij deze wedstrijd, is het Ladbrokes die de beste noteringen heeft bij Nederland – Montenegro. De wedstrijd wordt zaterdagavond in het Philips stadion gespeeld om 20.45 uur en dus heb je nog even de tijd om de Ladbrokes review te lezen. Direct inzetten kan natuurlijk ook, dat doe je via de link hieronder. Een oranje overwinning staat op 1.11 en dat betekent natuurlijk dat er niet zo heel veel vertrouwen is in een stunt van Montenegro. Wedden op “Hrabri Sokoli” levert je bij deze bookmaker 16.50 op. Ook voor een gelijkspel krijg je maar liefst 8.25. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om in te zetten op puntverlies van Nederland. Zit dat erin?

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De Dutch GP met de beste odds dit weekend
volgend artikel
Kan België in eigen huis Tsjechië verslaan?