weddenbonus nieuws

Kan Nederland wel winnen van Letland?

Nederland liep een flinke deuk op door tegen Turkije met 4-2 te verliezen. De eerste wedstrijd verliep dramatisch voor de Nederlanders. Kunnen ze zich revancheren tegen Letland?

 

Flinke kritiek op de Boer en Oranje

Niemand had verwacht dat Nederland er amper aan te pas zou komen tegen Turkije. Het spel was dramatisch, de aanval leek onbereikbaar en Oranje werd amper gevaarlijk. Pas toen in de eerste minuut na rust de 3-0 was gevallen begon Nederland iets terug te doen. Met Davy Klaassen en Luuk de Jong werd het 3-2. Even leek het erop weer spannend te gaan worden maar Burak Yilmaz schoot met een fenomenale vrije trap de 4-2 binnen en toen was het gedaan. Nederland droop als topfavoriet af in Turkije en gaat tegen Estland op zoek naar de eerste WK kwalificatie overwinning.

 

Gaat De Boer met een andere opstelling beginnen? Er was dus nogal wat kritiek, met name de eerste helft en met De Jong en Klaassen leek Oranje over meer invallende impulsen te beschikken. We gaan zo kijken wat ze bij Betfirst van de kansen van Oranje verwachten. Check ook onze Betfirst review eens, deze staat bomvol met info over deze bookmaker

 

 

Letland  verliest ook de eerste WK kwalificatiewedstrijd

Nederland verloor niet als enige in de poule. Montenegro versloeg Letland namelijk. Ook Noorwegen won van Gibraltar en dat betekent dat Oranje aan de bak moet. Normaalgesproken zou Letland geen enkel probleem moeten zijn voor Oranje maar als het team van De Boer zo speelt als dat het de eerste helft deed, moet het voor elke ploeg vrezen. Bij Letland herkennen we weinig spelers. Sterker nog, geen enkele speler komt uit bij een Europese topploeg. De speler met de hoogste transferwaarde is Kaspars Dubra die bij FK Oleksandriya uitkomt. We dachten nog even dat we een speler van Bayern München tegenkwamen maar dat bleek het tweede elftal te zijn dat in de Duitse derde divisie uitkomt. Er zijn geen blessures bij Letland maar of Nederland zich echt zorgen moet maken is nog maar de vraag. Nederland zou deze wedstrijd toch wel kunnen winnen? We gaan kijken wat de bookmaker bonus odds zijn zodat je snel kunt inzetten op dit kwalificatieduel.

 

nederland letland wedden met goede odds
© BetFIRST

 

 

De bookmaker odds bij Nederland – Letland

Valt er zaterdag te juichen in de Johan Cruijff Arena of wordt het net als woensdag een dramatische avond? De bookmakers denken dat Nederland dit toch wel moet gaan winnen. Ze denken bij zowel 888 Sport als bij Betfirst dat dit een eitje wordt voor Nederland. De odds bij Betfirst staan op 1.04 en voor wedden op winst van Letland krijg je maar liefst 34 keer je inzet. Zelfs een gelijkspel staat op 23.00. Wedden op opnieuw puntverlies van Oranje kan geweldig uitpakken maar hoe groot is die kans?

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Duitsland – IJsland WK kwalificatie 25-03-2021
volgend artikel
Wie is er favoriet bij Tsjechië tegen België?