weddenbonus nieuws

Inzetten op Nederland Duitsland en krijg € 100 Gratis!

Zaterdagavond treft het Nederlands elftal om 20.45u in Amsterdam Duitsland voor haar tweede Nations League duel. Een kraker die jou tot € 100 extra kan opleveren, ongeacht het resultaat, als je als nieuwe Nederlandse klant een weddenschap bij Bet90 plaatst! Wij leggen jou uit hoe deze super actie in zijn werk gaat en blikken eveneens vooruit op het treffen tussen beide ploegen.

Hoe krijg ik € 100 gratis van Bet90?

Allereerst dien je op een van de Bet90 buttons op onze website te klikken. Maak erna een account aan bij Bet90 en een eerste storting met bijvoorbeeld Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of PaySafe en geef bij je storting de bonus code SWP100 in. Als je vervolgens de waarde van je storting 1x inzet op quotering(en) van 1.80 of hoger krijg je een 100% bonus tot € 100 gratis. Zet je bijvoorbeeld € 100 in op Nederland – Duitsland dan krijg je, ongeacht het resultaat, € 100 aan bonus cadeau. Deze € 100 bonus zet je reeds om in echt geld door je stortings- en bonusbedrag 5x in te zetten op odds van 1.80 of hoger. Je hebt hiervoor maar liefst 90 dagen de tijd! Bet90 behoort tot de betere Voetbal Gokken Sites en is een van onze favoriete Bookmakers Nederland! Wacht dan ook niet langer en meld je nu aan.

 

Bet90 Welkomstbonus
© Bet90

 

Vooruitblik Nederland – Duitsland

Na het missen van 2 grote toernooien hoopt Oranje in 2020 eindelijk weer van de partij te zijn. Dit kan door het kwalificeren via het reguliere kwalificatietoernooi maar ook door het winnen van de Nations League Groep. Hiervoor dient in de poule allereerst met Duitsland en Frankrijk afgerekend te worden. Tegen de Fransen werd ongelukkig met 2-1 verloren en daarom is Nederland er op gebrand om wel van Duitsland te winnen. Nieuwkomers Bergwijn, Rosario en Dumfries van PSV maken mogelijk hun debuut en zien zich onder andere gesterkt door de andere talenten De Ligt en De Jong. De vraag is of deze jonge garde is opgewassen tegen het ervaren Duitsland. Als Nederland een keer van de Duitsers wil winnen lijkt nu de kans. Na een teleurstellend WK is de stemming in Duitsland nog altijd matig. De quotering voor winst Nederland is met 3.25 niet slecht. Gelijkspel is 3.50 en winst Duitsland 2.10. Waar ga jij voor? Speel bij Bet90 en pak ongeacht het resultaat € 100 aan gratis bonus en geniet van vele andere extra´s!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Profiteer van € 50 cashback bij >2,5 goals Rode Duivels!
volgend artikel
Pak € 5 gratis gedurende de Interland Break!