10:36 uur

Nederbet bookmaker bonus nu ook online

We hebben weer een nieuwe bookmaker aan onze bookmaker bonus vergelijking toegevoegd. Dit keer is het bookmaker Nederbet en een eerste stortingsbonus met goede rondspeel voorwaarden voor nieuwe klanten. De bonus is een goed voorbeeld van een echte welkomstbonus waarbij je vooral profiteert van de bonus om even kennis te maken. Na je registratie kan je gelijk gaan gokken met deze wed bonus en je eerste storting is niet aan de zelfde rond speel voorwaarden gebonden zoals bij de meeste andere bookmakers.

 

Nederbet mobiel wedden promo

© by Nederbet

Mobiel wedden op voetbal bij Nederbet

Nederbet onderscheid zich ook nog eens van andere bookmakers door een goede mobiele website waar je hele snel door kan navigeren en je weddenschappen kan plaatsen. Op de mobiele site kan je alles doen wat je ook op de gewone kan, maar dan terwijl je in de trein zit, op het werk of terwijl je op de bank hangt of een wedstrijd in de kroeg kijkt. De mobiele site van Nederbet is absoluut één van de beste op de markt en die moet je zeker uitproberen.

Eerste storting bonus bij Nederbet

De eerste storting bonus van Nederbet is niet bijzonder goed, maar perfect om even kennis te maken zonder allerlei extra voorwaarden. Je hoeft bijvoorbeeld je eerste storting niet ook nog eens een paar keer rond te spelen, je hoeft alleen je bonus bedrag 6 keer rond te spelen tegen een minimale quotering van 2,00. Die quotering is wat hoog, maarja, je kan niet alles hebben. Deze wed bonus is wat ons betreft perfect om een kennis te maken met deze Nederlandse bookmaker. En zoals dat hoort bij een Nederlandse bookmaker kan je ook gokken met iDeal.

 

Lees meer info over de eerste stortingsbonus van Nederbet.