weddenbonus nieuws

Gokken op Napels Fiorentina en pak €100 bonus

Speeldag vier in de Serie A belooft spannend te worden met onder andere het duel Napels Fiorentina. Beide ploegen dienen te winnen om in het zog te blijven van Juventus. Wij kijken vooruit naar het duel in Napels en verduidelijken ook de welkomstbonus van 100% tot €100 van 24Bettle. Je kan deze extra bonus gebruiken voor de wedstrijd Napels Fiorentina.

 

Napels Fiorentina 100% tot €100 24Bettle

  • Registreer je account bij 24Bettle door hier op de banner of foto te klikken.
  • Zowel Belgen als Nederlanders kunnen zich hier inschrijven.
  • Wil je de maximum bonus? Dan dien je min €100 te storten.
  • Storten kan onder andere via iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard.
  • Je hoeft daarna acht maal je bonus en storting rond te spelen.
  • Alle bets met minimum noteringen van 1.80 tellen hiervoor mee.
  • Je kan ook de bonus vroegtijdig laten uitbetalen als je dit wenst.
  • In totaal krijg je hiervoor 30 dagen.

 
Het grote voordeel van de 24Bettle Bonus is dat je deze kan laten uitbetalen wanneer je wilt. Je krijgt dan een deel van het reeds vrijgespeelde bedrag. De odds zijn aan de gemiddelde kant en de tijd die je hebt om deze vrij te spelen is wel goed.

 

24Bettle wedden Napels Fiorentina © 24Bettle

Napels Fiorentina Voorbeschouwing

Juventus is momenteel de ongeslagen leider in de Serie A en als Napels en Fiorentina de kloof willen dichten, dienen ze er goed aan om deze wedstrijd te winnen. Fiorentina heeft zijn vorige 2 wedstrijden gewonnen en heeft ook nog het maximum van de punten, maar wel een wedstrijd minder gespeeld. Ze wonnen tegen Chievo en Udinese. Napels speelde 3 wedstrijden en verloor daarvan eentje. Er werd gewonnen tegen Lazio en Milan, waarna er verloren werd tegen Sampdoria. Volgens de Betting Sites Nederland is Napels de favoriet met een notering van 1.60. Fiorentina krijgt een odd van 5.50, wat tamelijk hoog ligt. Een gelijkspel tussen deze ploegen krijgt een quotering van 4.40. Als je al onze bonussen wilt bekijken, klik dan op Bookmaker Bonus. Veel succes met je weddenschappen.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
AZ Alkmaar Feyenoord: 100% tot €100
volgend artikel
PSV Ajax en pak €100 extra