11:00 uur

Mybets jackpot11

Bookmaker Mybet heeft voor de speler die elf juiste combinaties weet af te tekenen een jackpot klaar liggen. Het gaat om een bedrag van minimaal (!) € 1000. Op het moment dat u in de Duitse, Engelse of de Spaanse een combinatie weddenschap met elf variabelen aangaat dingt u mee voor de jackpot. Heeft u alle elf combinaties juist dan is de jackpot, bovenop het te winnen bedrag met de weddenschap binnen!

 

De jackpot bedraagt zoals genoemd minimaal € 1000 en loopt met een bedrag van € 500 op voor iedere dag dat er geen winnaar blijkt te zijn. Dit bedrag kan maximaal oplopen tot  maar liefst € 2500! Mybet laat iedere weddenschap toe die voor in elk geval € 1 wordt afgesloten. In het geval van meerdere winnaars wordt de jackpot verdeeld naar rato van inleg. In dat geval staat een hogere inzet garant voor een hoger percentage van de jackpot.

 

Mocht u de de jackpot, geheel of gedeeltelijk, binnen halen dan is het prijzengeld niet direct vrij uitkeerbaar. Het bedrag zal binnen zestig dagen, driemaal rond gespeeld dienen te worden, tegen een quotering van minimaal 2,00. Hierna is de jackpot vrij uitkeerbaar. Daarnaast is van belang dat voor het afsluiten van de weddenschappen alleen prélive weddenschappen geldig zijn. Live weddenschappen zijn dus niet geldig. Mocht u nog geen klant zijn dan is de jackpot een uitstekende binnenkomer, evenals de welkomstbonus van Mybet. Daarnaast wordt hier eenvoudig weergegeven welke aanbiedingen er nog meer online zijn op dit moment.