weddenbonus nieuws

Maak kennis met MyBet: 3 euro gratis zonder storting!

Bookmaker MyBet geeft je de mogelijkheid om 3 euro gratis te wedden zonder dat je een storting hoeft te maken! Dit is een geweldige kans om kennis te maken met MyBet. Naast deze MyBet 3 Free Promotie wacht er ook nog eens een welkomstbonus van 100% tot € 100 op jou met flexibele voorwaarden! Storten bij MyBet kan nu ook met iDeal!

 
Let op: De € 3 gratis zonder storting actie van MyBet is niet meer actief. Ga naar onze Gratis Wedden Zonder Storting pagina en kies een van de alternatieven. 
 

Meld je aan bij MyBet en ontvang exclusief € 3 cadeau!

Nieuwe klanten die zich aanmelden via weddenbonus.com ontvangen van MyBet € 3 euro gratis zonder storting. Je ontvangt de 3 euro direct na je registratie. Deze € 3 kun je binnen 3 dagen 5 x inzetten op quoteringen van 2.00 of hoger om volledig vrij te spelen. We raden je aan om te kiezen voor weddenschappen die op korte termijn plaatsvinden zodat je nadat de wedstrijd is afgelopen gelijk kunt kiezen voor een nieuwe weddenschap. Deze promotie is speciaal beschikbaar voor klanten uit Nederland. Belgen raden we aan te kijken voor een andere promotie zonder storting op onze gratis bonus zonder storting sportweddenschappen pagina. Nadat je je bonus hebt vrijgespeeld kun je kiezen om uit te betalen, je kunt echter ook doorspelen en gelijk profiteren van een 100% tot € 100 stortingsbonus!

 

MyBet Free 3 © MyBet

 

Profiteer aanvullend van de flexibele € 100 MyBet Welkomstbonus!

Naast de € 3 kun je ook direct profiteren van de reguliere MyBet Bonus. Dit is een stortingsbonus van 100% tot € 100 met flexibele voorwaarden. Je hoeft je stortingsbedrag slechts 1x in te zetten en je bonusbedrag 9x om je gehele bonus vrij te spelen. Dit kan op alle weddenschappen naar keuze met een quotering van 2.00 of hoger en je hebt hiervoor maar liefst 60 dagen de tijd! Groot voordeel is dat je bij MyBet kunt Wedden met iDeal en de website een gigantisch wedaanbod kent. Registreren bij Mybet doe je door op onderstaande ´claim de bonus´ banner te klikken. Aan de rechterzijde van de MyBet website kun je je registreren met de € 3 freebet promotie. De € 100 welkomstbonus wordt direct toegekend na je eerste storting!

vorig artikel
Win kaarten CL Finale en 1/16e Finale Freebets bij NetBet!
volgend artikel
Nu 5 euro 888Sport Freebet met Premier League Bets!