Mr. Play Bonus

Mr. Play Bonus

Gratis weddenschap
Nieuw
Max. bonus
€ 100
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
1 x € 100 rondspelen
Min. quotering
2.00
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
8.1

Mr. Play Bonus details

Mr Play is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Alle nieuwe klanten krijgen bij Mrplay een freebet tot € 100. Hoe krijg je deze juist? Maak een storting en zet minstens 10 € in op een weddenschap met een odd van 2.0 of hoger. Na afloop van deze bet, krijg je automatisch je freebet. Deze zal je nu binnen de 14 dagen ook eenmaal moeten inzetten op quoteringen van tenminste 1.80.

Voordelen & nadelen

  • Goede rondspeelvoorwaarden
  • Hoog bedrag

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

14 dagen na ontvangst bonus

Geldig t/m:

01-01-2020

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

De Mr Play bonus geeft je dus een gratis weddenschap van € 100 bij je eerste storting. Om de freebet te ontvangen moet je simpelweg even snel honderd euro inzetten op noteringen van 2.0 of hoger. Na afloop van deze weddenschap, dus enkel na het settlen van de bet, ontvang je dan € 100 gratis inzet. Deze moet binnen de 14 dagen ingezet worden op odds gelijk of hoger dan 1.80. Goed om te weten is dat storten ook mogelijk is met bijna alle belangrijke middelen zoals kredietkaarten, trustly, bankoverschrijving, paysafe, ...,

Voorbeeld

Stel je stort € 10, en je zet deze 1 keer in op 2.0 quoteringen, dan krijg je meteen automatisch een freebet die dan ook 1 malig op 1.80(+) odd moet worden ingezet. Indien je € 100 inzet, krijg je € 100 gratis weddenschap.

Conclusie

De € 100 bet die je kan ontvangen is dus geweldig hoog, maar krijg je al vanaf 10 euro. Als je toevallig een nieuwe bookmaker een kans wil geven is dit dus een heel kleine prijs om even een mooie aanbieding te grijpen. Vrijspelen is heel eenvoudig, aangezien je enkel een keer € 100 moet inzetten en je hebt je volledige gratis weddenschap al vast. Ben je je gebruikelijke goksite een beetje beu? Dan is dit zeker een goede stortingsbonus om eens te proberen.