weddenbonus nieuws

Mail en wordt nu exclusief lid van de Mr. Green VIP Lounge!

Naast de aantrekkelijke welkomstbonus kunnen Nederlandse klanten bij Mr. Green nu exclusief profiteren van nog meer voordeel. Je kunt namelijk lid worden van de Mr. Green VIP Lounge wat jou vele extra acties en extra´s oplevert. Wij leggen jou uit hoe jij Mr. Green VIP Lid kunt worden en geven ook aan waarom je er goed aan doet om te wedden bij Mr. Green.
 

Hoe word ik VIP Lid bij Mr. Green?

  • Meld je aan bij Mr. Green via een van de banners in dit artikel of log in.
  • Ga hierna naar de Promotie Pagina van Mr. Green en ´Are you a VIP´.
  • Hier vind je kort overzicht van mogelijke extra´s die op jou wachten.
  • Mail vip@mrgreen.com met een uitleg waarom jij VIP lid wil worden.
  • Ervaring leert dat Mr. Green snel VIP leden accepteert. Probeer het!

 

Mr Green VIP Member © Mr. Green

 

Waarom Wedden bij Mr. Green?

Wedden bij Mr. Green loont zich allereerst door de Mr. Green Bonus voor nieuwe klanten. Als je een eerste weddenschap van € 20 of meer plaatst op een quotering en evenement naar keuze krijg je, ongeacht het resultaat, 2 x € 10 aan Gratis Weddenschappen cadeau. Deze kun je binnen 7 dagen inzetten op enkelvoudige weddenschappen met odds van 1.80(+) en alle winst die je maakt is zonder voorwaarden voor jou! Daarnaast biedt Mr. Green een uitgebreid wedaanbod, zowel voor pre-match als live wedstrijden. Ook is de klantenservice 24/7 bereikbaar en de website en App zeer snel. De quoteringen zijn aantrekkelijk en naar wens kun je ook in het (Live) Casino spelen. Ten slotte behoort Mr. Green ook tot de lijst van iDeal Bookmakers en kun je ook onder andere storten met Neteller, Skrill, Visa/Mastercard en PaySafe. Meld je dan ook nu aan, profiteer van de welkomstbonus, verzoek om VIP Lid te worden en profiteer daarmee van alle extra´s die Mr. Green jou te bieden heeft!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Profiteer nog t/m 30/11 van de Mr. Green Kerst Kalender!
volgend artikel
Gokken op Barca - Real met odds van 8.00 en 15.00!