BetCity Nieuws

Wedden op Montenegro – Nederland?

Met Montenegro treft Nederland een vrij gemakkelijke tegenstander. Toch is het duel cruciaal om zich te plaatsen voor het WK in Qatar, De vraag lijkt echter niet gaat Nederland winnen, maar met hoeveel wint Oranje op zaterdag?

Montenegro doet het beter dan verwacht

De Montenegrijnen spelen redelijk goede wedstrijden maar staan desondanks op de vierde plek. Nu is het Balkanland natuurlijk geen internationale hoogvlieger en is het de vraag of ze zich ooit voor een EK of WK zullen plaatsen. Toch werd het begin van de WK kwalificatie reeks gewonnen van Letland en Gibraltar. Het grote gevaar moet bij Montenegro komen van Stefan Jovetic die met 26 goals voor Montenegro all time top scorer is. De voormalig spits van Manchester CIty en AS Monaco staat op drie doelpunten in vier wedstrijden. 

Montenegro kan in theorie nog op de tweede plek eindigen. Dat lijkt echter meer een kwestie van hoop dan realiteit. Zo moet Montenegro dan winnen van Oranje en Turkije, Daarnaast moet Nederland dan ook winnen van Noorwegen op dinsdag. We verwachten niet dat de betting sites Montenegro veel kans zullen geven. De vorige keer won Nederland met 4-0. Toch mist Oranje wat spelers en wilt Montenegro er alles aan doen om niet opnieuw met een grote nederlaag tegen Oranje ten onder te gaan.

Nederland barst van het vertrouwen

Louis van Gaal was in zijn nopjes op de persconferenties deze eek. Hoewel hij een aantal lastige keuzes moest maken en er wat vraagtekens stonden bij zijn selectiebeleid, lijkt Oranje zich te plaatsen voor het WK. Steven Berghuis, Jurrien Timber en Joël Drommel zijn geblesseerd. Daarom werden Jasper Cillessen, Steven Bergwijn en Devyne Rensch opgeroep. Met name de keus voor Cillessen en Rensch liepen vragen op. Volgens Van Gaal zijn dit de beste vervangers op dit moment. Ook Luuk de Jong is niet van de partij en doelman Tim Krul heeft zich voor deze wedstrijden afgemeld.

Nog twee keer winnen en Nederland is te zien op het WK in Qatar, De voorsprong van Oranje op Noorwegen dat tweede staat is twee punten. Turkijes staat vier punten achter. De allesbeslissende wedstrijd is aankomende dinsdag tegen Noorwegen. Toch zal een overwinning er zeker wel inzitten als het aan Van Gaal ligt. Wat verwachten de beste bookmakers van deze wedstrijd?

Betcity boosted odds winst Nederland
© Betcity

Nederland de grote favoriet bij Betcity

Het zal niet als een verrassing komen maar Oranje is de grote favoriet tegen Montenegro. Desondanks kun je maar liefst 5 keer je inzet krijgen bij winst van het Nederlands Elftal. Dat is een promo voor nieuwe spelers. Standaard staat de odds voor wedden op Nederland op 1.26. Voor een overwinning van Montenegro krijg je 12.50 en een gelijkspel staat op 5.80. Deze bookmaker heeft overigens wel vaker mooie promoties. Je leest er alles over in onze Betcity review.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Plaatst Spanje zich voor het WK in Qatar?
volgend artikel
België - Estland voorbeschouwing en odds