weddenbonus nieuws

Minute Goal is terug bij betFIRST

De belgische bookmaker betFIRST is een specialist voor promoties rond het voetbal. Nu is deze bookmaker terug met een heel populaire en bekende promotie- namelijke ‘Minute Goal’ voor de wedstrijd tussen Benfica en Juventus in de Europa League op 24 april 2014. Door aan deze promotie deel te nemen kunt u maximaal 500 euro winnen, en dit in cash. Deze promotie is dus een niet te missen kans voor alle vrienden van de sportieve weddenschappen.

Minute Goal 500 euro bij betFIRST
© by betFIRST

De voorwaarden om aan deze promotie te mogen deelnemen laten zich gemakkelijk verklaren:

  1. Voer een eenvoudig weddenschap met een inzet van 5 euro of meer door
  2. Pronostikeer de exacte minuut waarin het eerste doelpunt wordt gescoord
  3. Win geld met deze promotie

Het is belangrijk om te weten dat u maar een enkel weddenschap kunt doorvoeren, het is dus van belang dat dit het juiste en winnende weddenschap is zodat u 500 euro kunt winnen. Voordat u een sportieve weddenschap op de site van de bookmaker betFIRST kunt doorvoeren is het belangrijk, dat u zich op deze pagina aanmeldt om te wedden. Indien u wint, wordt u binnen de 72 uren na de match tussen Benfica en Juventus door de bookmaker gecontacteerd. In het geval dat meerdere spelers de juiste minuut van het eerste gescoorde doelpunt hebben gepronostikeert, wordt de jackpot onder deze spelers gedeeld.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat de wedstrijd op een 0:0 uitdraait, en in dat geval zal er geen winnaar van de promotie ‘Minute Goal’ zijn. Alleen de reguliere speeltijd is beschikbaar voor deze promotie, als het eerste doelpunt dus pas in de verlengingen wordt gescoord, is er ook geen winnaar van deze jackpot.

Voordat u een weddenschap op deze wedstrijd doorvoert is het belangrijk, naar de andere promoties te kijken, die op dit moment worden aangeboden. Hiervoor kunt u kijken naar Weddenbonus blog met nieuws over voetbal uit de hele wereld en alles over sportieve weddenschappen. Veel succes voor de jackpot van 500 euro!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
15 Euro voor elke vriend van je
volgend artikel
Atletico vs. Chelsea - Betvictor heeft 25 euro cashback