weddenbonus nieuws

Wint Ajax dit keer wel in de Champions League?

Ondanks een nederlaag en een zuur gelijkspel in de Champions League gaat Ajax in de Eredivisie gewoon door met winnen. Pakt Ajax de eerste overwinning tegen Midtjylland?

 

Alles of niets voor Ajax?

Hoe kun je nu een 2-0 voorsprong na rust weggeven in de Champions League? Een zin die je maar al te vaak hoorde de afgelopen dagen. De voetbalkenners van de grote nieuwsbladen wijten het aan de ervaren krachten die niet opstonden in de tweede helft maar toch was er ook kritiek op de tactiek van Ten Hag. Hoe je het ook went of keert, in plaats van drie punten werd er slechts één punt bijgeschreven en staat Ajax nog op de derde plek. Als de Amsterdammers uitzicht willen houden op de volgende Champions League ronde zal er op zijn minst gewonnen moeten worden.

 

Zaterdagavond won Ajax met 5-2 van Fortuna Sittard, een mooie uitslag en hierdoor staan de Godenzonden nog steeds op de eerste plek in de Eredivisie. Er waren maar liefst drie penalty’s nodig om de Ajax langs Fortuna te krijgen. Uiteindelijk kwam Ajax zelfs op achterstand maar genoeg druk naar voren en veel dominantie zorgden voor de overwinning. Zoals veel debutanten bij Ajax wist ook de 18-jarige Brian Brobbey te scoren bij zijn eerste wedstrijd in het eerste. Hij had maar een paar minuten nodig om de bal in het net te prikken en zo de 3-1 op het bord te zetten. De resultaten in de Eredivisie zijn dus prima, die in de Champions League laten nog wat te wensen over. Komt daar op dinsdag verandering in? We zullen zo de odds bekijken en ook over de weddenbonus gaan.

 

Slechte generale voor Midtjylland

Het werd al snel lastig dat Midtjylland een lastig Champions League seizoen voor de boeg had. In de eerste wedstrijd stond het na 45 minuten al met 3-0 achter tegen Atalanta. Doelpuntenmakers Zapata, Gomez en Muriel zorgden voor de mokerslag in de eerste helft. Gelukkig voor de Denen bleef de schade beperkt. Een week later ging de ploeg van Brian Priske op bezoek bij het grote Liverpool. Wonder boven wonder bleef het tot de rust nog 0-0.  In de tweede helft ging het echter mis en zette Diogo Jota na tien minuten de 1-0 op het bord. Een benutte penalty een paar seconden voor tijd van Mo Salah zorgde voor de 2-0.

 

Na de twee nederlagen is het publiek wel toe aan een overwinnen van Midtjylland maar tegen FC Nordsjaelland ging het op zaterdag mis. Het gewijzigde elftal ten opzichte van de wedstrijden tegen Liverpool kon niet veel inbrengen. Uiteindelijk werd er met 4-1 verloren. Het ziet er niet goed uit voor Friske en zijn mannen die duidelijk in een neerwaartse spiraal zitten. Laten we kijken of de bookmakers Nederland een sprankje hoop geven voor de Denen tegen Ajax.

 

 Goede odds bij wedden op Midtjylland Ajax

 

© Fastbet

 

 

 

De odds en bonus van Fastbet!

Ajax heeft al jaren een goede band met Denemarken en als het aan de betting sites ligt, zal dat goede gevoel op dinsdag nog wat beter worden. De bookies lijken stuk voor stuk te kiezen voor een overwinning van Ajax in Denemarken. Je krijgt voor wedden op de Amsterdammers nu 1.62 terwijl je 5.25 krijgt als je wedt op Midtjylland. Als Ajax opnieuw geen zege pakt maar opnieuw gelijkspeelt, dan staan de odds op 4.30.

 

De bookmaker die we voor je hebben gevonden bij deze wedstrijd is Fastbet. Deze bookmaker is relatief nieuw op onze site maar scoort direct al een goede notering. De 100% tot € 200 Fastbet bonus draagt daar zeker aan mee. Wil je meer weten over Fastbet of pak je liever gelijk de bonus? De keuze is aan jou, we wensen je alvast een mooie wedstrijd!

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Drie mooie Eredivisiewedstrijden op zondag
volgend artikel
Kan Club Brugge het Borussia Dortmund lastig maken in eigen huis?