weddenbonus nieuws

Met betFIRST naar Londen!

Elke dag valt er iets te winnen tijdens het WK voetbal 2014 bij betfirst. Niet alleen is er de nieuwe BetFIRST bonus voor nieuwe spelers tijdens het WK, maar ook WK Carnaval. Het werkt namelijk zo: Je plaatst een weddenschap, dan krijg je een ticket, en op 13 juli, de laatste dag van het WK, volgt er een prijstrekking. Zo maak je zeker kans om fantastische prijzen te winnen! Natuurlijk is het mogelijk voor jou om meerdere weddenschappen te plaatsen. Omdat je dan voor elk weddenschap een ticket voor de prijstrekking ontvangt, verhoogt dit alleen maar jouw kansen op een van de gekke prijzen.

WK Carnaval bij betFIRST
© by betFIRST

Onder meer zijn er een HP Chromebook, een Samsung Galaxy Tablet en een Xbox One te winnen. Maar de speciale prijs in deze WK Bonus is een weekend in Londen voor jou en een andere persoon. Zo krijg je 2 trips naar Londen als geschenk, en daarnaast mag je ook nog een wedstrijd van Chelsea bijwonen.

De deelname is erg eenvoudig:

  1.  Ten eerste moet je een account bij betfirst hebben en je inloggen
  2. Daarna moet je jouw deelname aan deze promotie bevestigen
  3. Nu plaats je een weddenschap op de wedstrijden van de kwartfinale

Dit enkelvoudig weddenschap moet met tenminste 2 euro inzet op de exacte score van een wedstrijd worden gezet. Per wedstrijd kun je maximaal 3 weddenschappen doorvoeren. En indien het je lukt, om met jouw weddenschappen de juiste score van alle kwartfinales te voorspellen, dan ben jij de gelukkige winnaar van een weekend in Londen! Indien het niemand lukt om de exacte score van alle wedstrijden te voorspellen, dan wint de persoon met de meeste juiste resultaten.

Win dus nu met betfirst een reis naar Londen voor 2 personen met Eurostar, verblijf in Londen en tickets voor een wedstrijd van Chelsea. De inzet is niet hoog- met 2 euro per weddenschap maak je al kans. Indien dit jouw belangstelling voor bonussen wekt, dan vind je nog meer aanboden op onze vergelijk-pagina.

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
5 euro winnen bij elk doelpunt!
volgend artikel
Unibet en Betclic eruit in Nederland