weddenbonus nieuws

Anytime Score van Meridianbet: een revolutie bij wedden op voetbal

Belgische bookmaker Meridianbet heeft een nieuwe manier van voetbalwedden online gezet. Met Anytime Score pak je zeer goede odds bij het voorspellen van de score. Lees hier hoe je kunt winnen met deze mooie promo!

Wedden op voetbal was nog nooit zo spannend!

Door deze nieuwe manier van voetbalwedden kun je elk moment van de wedstrijd winnen. Zo blijft een wedstrijd van de eerste minuut tot het laatste fluitsignaal ongelooflijk spannend. Tenzij je jouw winst al voor het laatste fluitsignaal natuurlijk al binnen is. Dat kan namelijk ook. Het is zelfs mogelijk om in de eerste minuut je winst al te pakken! Met deze mooie Meridianbet actie is de match niet alleen negentig minuten bloedstollend, je pakt ook mooie winsten als jouw voorspelling juist is. Je vraagt je misschien af hoe dat werkt inzetten op de correcte score of wat er nu precies zo bijzonder aan is. Laten we je uitleggen hoe het in zijn werk gaat.

 

voorspel de correcte score op elk moment van de wedstrijd

© Meridianbet

De mogelijkheden met de Meridianbet Anytime Score promo

Als we het hebben over het voorspellen van de juiste score bij een wedstrijd zal je misschien denken, dat kan ook bij alle andere bookmakers. Dat klopt maar de deze promotie van Meridianbet, één va de bookmakers België, is net even anders.

 

Je voorspelt hier namelijk wat de score gaat zijn op eender welk moment in een wedstrijd. Jij voorspelt club A tegen club B Anytime Score 3-1. Of het nu in de 42e minuut of in de 83e 3-1 staat, jij wint! Ook als de einduitslag volledig anders is. Mocht de wedstrijd nu eindigen in 4-4 of 3-5, op een bepaald moment had je gelijk met je voorspelling en dan word je daar dus ook hartelijk voor beloond. Waar je bij andere bookmakers dus op de score inzet bij rust of bij het laatste fluitsignaal maakt het moment waarop jouw voorspelde score uitkomt dus absoluut niet uit. Dit maakt de Meridianbet promo nu zo speciaal.

 

Meer informatie over Meridianbet

Meridianbet is zeker geen onbekende bookmaker in België. In tegenstelling, ze gaan al vele jaren mee en staan bekend om hun ruime wedaanbod en hoge noteringen. Deze odds vind je deze week met name terug bij wedden op de Champions League wedstrijden. Iets waar veel betting sites op dit moment nog aan werken, een mobiele app, staat bij Meridianbet al geruime tijd klaar. Zo kun je heel gemakkelijk onderweg snel nog even inzetten. Als je daar de hoge odds, goed wedaanbod en dus ook deze mooie promotie bij optelt, weten wij zeker dat je erg tevreden zult zijn over deze bookmaker met Belgische licentie!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Twee mooie wedstrijden in Noorwegen op donderdag
volgend artikel
Wed nu op FC Basel tegen Eintracht Frankfurt in de Europa League