Melbet Bonus

Melbet Bonus

Eerste stortingsbonus
PopulairAanbevolen
Max. bonus
€ 100
Percentage
100%
Min. storting
€ 1
Rondspeelvoorwaarden
5 x bonus rondspelen
Min. quotering
1.40
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
7.1

Melbet Bonus details

MelBet is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

MelBet biedt nieuwe klanten elders een stortingsbonus van 100% tot € 100. Je bonusbedrag komt in een speciaal bonus account waardoor je stortingsbedrag onaangetast blijft. Door binnen 30 dagen je bonusbedrag 5x in te zetten op combinatieweddenschappen met 3 of meer selecties waarvan 3 of meer selecties een 1.40(+) quotering hebben, zet je je bonusgeld om in echt geld.

Voordelen & nadelen

  • Prima bonuspercentage en bonusbedrag
  • Stortingsbedrag blijft onaangetast bij vrijspelen
  • 30 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen
  • Minstens € 100 storting

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Geldig t/m:

02-06-2019

Geldig in de volgende landen

België

Voorwaarden voor uitbetaling

Na het aanmaken van je MelBet account kun je overgaan tot het maken van een storting. Hierbij heb je onder andere de keuze voor Visa, Mastercard, crypto currency en een overschrijving en storten kan vanaf € 100. Direct na je storting ontvang je een 100% bonus tot maximaal € 100 in je bonus account. Erna dien je je bonusgeld 5x in te zetten op 3(+) selecties combi weddenschappen met min. 3(+) 1.40(+) quoteringen. Als je dit binnen 30 dagen doet en een positief saldo hebt, wordt maximaal de waarde van je bonusbedrag omgezet in echt geld.

Voorbeeld

Stel je maakt een storting van € 100 dan betekent dit dat je de maximale bonus van € 100 ontvangt. Erna dien je je bonusbedrag 5x (= € 500) in te zetten op combi bets met 3(+) selecties en 3(+) 1.40(+) odds.

Conclusie

Met een bonuspercentage van 100% en bonusbedrag van € 100 is de MelBet Welkomstbonus van prima waarde. Jammerlijk is wel dat je je bonusbedrag enkel kunt vrijspelen aan de hand van combinatieweddenschappen en dat je maximaal de maximale waarde van je bonusbedrag om kunt zetten in echt geld. Gelukkig heb je wel 30 dagen de tijd en blijft je stortingsbedrag onaangetast waardoor we deze bonus waarderen met 3,5 ster.