Belangrijke Informatie

Melbet accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

De Melbet Bonus was beschikbaar tot 02-06-2019. Kijk op de Melbet pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

Melbet Bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

MelBet biedt nieuwe Belgische klanten een stortingsbonus van 100% tot € 100. Je bonusbedrag komt in een speciaal bonus account waardoor je stortingsbedrag onaangetast blijft. Door binnen 30 dagen je bonusbedrag 5x in te zetten op combinatieweddenschappen met 3 of meer selecties waarvan 3 of meer selecties een 1.40(+) quotering hebben, zet je je bonusgeld om in echt geld. meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100

Min. storting

€ 1

Rondspeel voorwaarden

5 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

1.40

Voorwaarden voor uitbetaling

Na het aanmaken van je MelBet account kun je overgaan tot het maken van een storting. Hierbij heb je onder andere de keuze voor Visa, Mastercard, crypto currency en een overschrijving en storten kan vanaf € 100. Direct na je storting ontvang je een 100% bonus tot maximaal € 100 in je bonus account. Erna dien je je bonusgeld 5x in te zetten op 3(+) selecties combi weddenschappen met min. 3(+) 1.40(+) quoteringen. Als je dit binnen 30 dagen doet en een positief saldo hebt, wordt maximaal de waarde van je bonusbedrag omgezet in echt geld. meer minder

Geldig in de volgende landen

België

Geldig t/m:

02-06-2019

Voorbeeld

Stel je maakt een storting van € 100 dan betekent dit dat je de maximale bonus van € 100 ontvangt. Erna dien je je bonusbedrag 5x (= € 500) in te zetten op combi bets met 3(+) selecties en 3(+) 1.40(+) odds. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Prima bonuspercentage en bonusbedrag
  • Stortingsbedrag blijft onaangetast bij vrijspelen
  • 30 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen
  • Minstens € 100 storting

Conclusie

Met een bonuspercentage van 100% en bonusbedrag van € 100 is de MelBet Welkomstbonus van prima waarde. Jammerlijk is wel dat je je bonusbedrag enkel kunt vrijspelen aan de hand van combinatieweddenschappen en dat je maximaal de maximale waarde van je bonusbedrag om kunt zetten in echt geld. Gelukkig heb je wel 30 dagen de tijd en blijft je stortingsbedrag onaangetast waardoor we deze bonus waarderen met 3,5 ster. meer minder

Licenties

AntillePhone N.V.

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Klik op een van de MelBet Bonus banners op onze site en schrijf je gratis in.
2
Stort € 100 of meer en ontvang een bonus van 100% tot maximaal € 100.
3
Zet bonusbedrag 5x in op 3(+) selectie combi bets met 3(+) 1.40(+) odds binnen 30 dagen.

MelBet Review & Ervaringen

Melbet is een bookmaker die meer en meer zijn weg kent naar West-Europa. Enkel spelers uit België kunnen zich inschrijven bij Melbet en dan merk dat ze een heel ruim aanbod hebben aan sporten en live evenementen. Hieronder geven we een gedetailleerd overzicht over bookmaker Melbet.

MelBet Account maken en Geld Storten

Een account aanmaken bij Melbet kan je doen door hier op de button of foto van Melbet te klikken. Dan kom je op de juiste pagina terecht en van daaruit klik je dan door op ‘registration’. Hier kan je dan een account aanmaken via one click (dit raden we af), telefoonnummer, e-mail of social media. Omdat je via onze link bent gegaan, heb je geen promo code nodig bij de registratie. Daarna kan je overgaan tot een storting en dat kan via Visa, Mastercard, E-wallets, bank overschrijving of crypto currency.

MelBet Welkomstbonus en Promoties

Zoals je hierboven kan terug lezen is de bonus van Melbet een goede storting bonus van 100% tot 60 euro. Daarnaast hebben ze ook heel veel promoties zoals de 100% cashback on accumulators. De FIFA World Cup promotie, waarbij je tickets kan winnen voor de finale. Je kan soms ook Free Bets winnen bij een bepaalde storting, dat hangt af van je gestort bedrag en de odd van de weddenschap. Als laatste hebben ze een accumulator van de dag. Deze promoties zijn een leuk voordeel voor spelers die lang bij dezelfde bookmaker wensen te blijven.

Melbet bonus
© Melbet

MelBet Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Er zijn heel veel mogelijkheden om te wedden bij Melbet! Momenteel zijn er 60 verschillende sporten of evenementen waarop je kan wedden waaronder e-sports, politiek, entertainment, lotto en zelfs het weer. Dit is waarschijnlijk de bookmaker met de meeste opties waar Belgen zich bij kunnen registreren. Mobiel Wedden is bij Melbet geen enkel probleem, want ze hebben zowel een Melbet iOS app als Melbet Android App. Als je geen app wilt downloaden, kan je zonder problemen op de mobiele Melbet site wedden.

MelBet Quoteringen en Limieten

De quoteringen van MelBet zijn heel goed. Dit is heel belangrijk voor wedders die graag blijven spelen bij dezelfde bookmaker. De marge die ze nemen op voetbal is 4,3% en bij algemeen op 4,3%. Hiermee scoren ze beter dan de gemiddelde bookmakers.

MelBet Uitbetaling en Contact

Er zijn 8 verschillende manieren om je geld te laten uitbetalen en dat kan via Visa, MasterCard, overschrijving en een paar crypto currency mogelijkheden. De klantendienst van Melbet is te bereiken via verschillende manieren en op de contactpagina kan je een lijst met e-mailadressen terugvinden. Zodat je onmiddellijk op de juiste afdeling terecht komt. Je kan ook telefonisch contact opnemen en dit volledig gratis. Als laatste pluspunt is er ook een live chat aanwezig, zodat je snel geholpen wordt.

MelBet Conclusie

Melbet aanvaardt enkel Belgen, wat jammer is voor de Nederlandse wedders onder ons. De bonus is niet de allerbeste, maar dat wordt goed gemaakt door de verschillende promoties. Storten lukt niet via Bancontact, maar er zijn voldoende andere opties. Grote pluspunten zijn het enorme wedden aanbod en de diversiteit ervan, plus de quoteringen. Ook als je een vraag hebt, zijn er verschillende manieren waarop je de klantendienst kan bereiken.