13:00 uur

Mega Sports bij 10Bet

Met de bonus-code ”30MAY” maak je nu kans op een extra bonus van 100% tot 30 euro bij 10Bet. Verschillende grote sportieve evenementen wachten in mei op je, dus is het heel handig om bij al die weddenschappen een extra bonus te winnen. De finale van de Champions League, play-offs in verschillende landen, het einde van de reguliere competities- er staat veel op het programme in mei.

30 euro bij 10Bet
© by 10Bet

Deze bonus is zowel via jouw computer beschikbaar, als ook voor mobiele toestellen. Nog tot 31 mei heb je de kans om te winnen. Daarvoor log je je in in je account en tik je de code in het veld ‘‘Bonus Code‘‘ in. Deze bonus wordt je nu goedgeschreven zodra je de inzet een keer rondgespeeld hebt. Het uitgevoerde weddenschap moet een combinatieweddenschap met minstens 3 selecties zijn, dat tegen een quotering van minstens 1,60 wordt doorgevoerd.

We vatten even samen:

  1.  Log je in en tik de bonus-code in
  2. Voer een combinatieweddenschap met minstens 3 selecties door
  3. Nu maak je kans op een bonus tot 30 euro

Nu wordt het een beetje ingewikkelder. De inzet en het bonusbedrag moeten 8 keer worden rondgespeeld op sport. Hierbij moet de totale quotering minstens 4,00 bedragen, of 1,60 per selectie, bij 3 selecties. Daarvoor heb je 30 dagen tijd- daarna is het niet meer mogelijk om de bonus te laten uitbetalen, als je nog niet aan de voorwaarden voor uitbetaling voldaan hebt.

Spelers uit enkele Europese landen mogen aan deze promotie niet meedoen, kijk dus in ieder geval naar de condities. Veel succes met deze promotie en let ook op voor de andere promoties, die op dit moment op onze pagina worden gepresenteerd!