weddenbonus nieuws

Mechelen – Standard & Cercle-Antwerp met geweldige odds

De nummers 4,5 en 6 van de Pro League staan zo dicht op elkaar dat dit een zeer interessant weekend kan worden. Mechelen neemt het thuis op tegen Standard. Profiteert Antwerp op bezoek bij Cercle?

 

De situatie in de top 5 van de Jupiler Pro League

Met Club Brugge ruim op kop blijf het met name spannend tussen de nummers twee tot zes. Charleroi staat op de tweede plek met 39 punten en dat zijn er net zoveel als Gent. Ook Antwerp staat op 39 punten en zo staan er dus maar liefst drie teams op gelijke hoogte. Standard neemt de vijfde plek in beslag met 35 punten en Mechelen sluit het rijtje af met 34 punten. De grote vraag is dus wat de stand in de Pro League is na dit weekend. Zorgt de wedstrijd tussen Mechelen en Standard voor een wisseling in posities? Dat het spannend gaat worden is zeker. We bespreken de odds op beide wedstrijden van de bookmakers België en hebben een bonus waar geen Unibet bonus code voor nodig is.

 

Wordt Mechelen de nieuwe nummer 5?

Standard speelt dus op verplaatsing in Mechelen en dat is de directe strijd om de vijfde positie. Met de huidige vorm van Standard, houden de fans hun hart vast. Er werd slechts één wedstrijd gewonnen in de laatste vijf wedstrijden. De laatste vier wedstrijden kwam Standard niet verder dan twee gelijke spelen en twee nederlagen. Voor de laatste overwinning moeten we terug naar 1 december toen Standard thuis met 2-1 won van Cercle. Mechelen won de laatste twee competitiewedstrijden en gaat dus voor de derde competitiezege op rij, Een overwinning betekent dat Mechelen direct over Standard springt en daarom kunnen we dus een spektakelstuk verwachten in Mechelen.

 

Hekkensluiter Cercle Brugge vecht voor elk punt dat het kan pakken en daarbij heeft het misschien geluk dat Antwerp de laatste twee wedstrijden punten laat liggen. Op dit moment staat Antwerp nog vier punten voor op de nummer vijf Standard maar die voorsprong kan zo weg zijn na dit weekend. Antwerp zal dus moeten winnen om de voorsprong op zijn minst te behouden. We gaan de odds van de bet sites erbij pakken om te zien welk team de meeste kans heeft op een overwinning.

 

 

 cercle brugge tegen Antwerp

 

 

 mechelen standard 17-01-2020

 

 

©Unibet

 

De Unibet odds en bonus voor dit weekend

Van de vier ploegen levert een overwinning van Cercle op Antwerp het meeste op. Je krijgt 5 keer je inleg voor een Brugse overwinning. Als Antwerp wint krijgt je hier 1.65 voor. Ook een gelijkspel levert goed op. Je krijgt 4.10 als Cercle en Antwerp beiden een punt pakken. Bij Mechelen tegen Standard liggen de odds dichter bij elkaar. Standard wint geeft 2.30 terwijl Mechelen wint op 2.95 staat. Een gelijkspel levert het meeste op met 3.60 maar er is nog meer.
De Unibet bonus is een bijzondere en zeer interessante bonus. Zo verdubbelt Unibet je winst tot ot €50 op je eerste pre-match weddenschap als je minimaal €10 stort.  Op je eerste liveweddenschap wordt je winst verdubbelt tot €25. Zo pak je dus een maximaal bonusbedrag van €75. Je krijgt dus eigenlijk 2 keer 100% extra op je eerste twee weddenschappen. Wie wilt dat nu niet? Inzetten bij Unibet kan via de link beneden.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Inzetten op AZ tegen Willem 2, de nummer 2 tegen de nummer 4!
volgend artikel
Wedden op Anderlecht - Club Brugge in de Pro League