weddenbonus nieuws

Begin je voetbalweekend met Mechelen tegen Gent op vrijdag

Na een mooie week met internationaal topvoetbal kunnen we ons ook in de Pro League opmaken voor een mooi weekend. We trappen af met Mechelen tegen Gent.

 

Drie punten verschil tussen beide ploegen

Mechelen heeft voorlopig het gouden ticket in handen. Met de achtste plaats hebben ze recht om mee te doen aan de play-offs Europees voetbal. Een plek dat Gent graag zou willen pakken om nog in ieder geval niet met lege handen te staan dit seizoen. Momenteel zitten er drie punten verschil tussen de twee teams. Mechelen won bovendien vier van de laatste vijf wedstrijden met ook een gelijkspel. Gent verloor ook niet de afgelopen vijf wedstrijden maar wist wel maar twee keer te winnen. Gent staat nu nog een punt achter Zulte Waregem en Beerschot dat twee keer op rij verloor en kan dichterbij Charleroi en Mechelen komen als er gewonnen wordt op vrijdag. Voor we naar de odds van de online bookmakers gaan kijken, is het tijd om te kijken hoe het staat met de selecties van beide ploegen.

 

Wie speelt er wel en juist niet op vrijdag?

Bij Gent ontbreken er eigenlijk maar twee spelers. Dit zijn bovendien voetballers die al wat langere tijd aan de kant staan. Alexandre de Bruyn is al vanaf de zomer geblesseerd en lijkt het hele seizoen te missen. Ook Viad Odjidja-Ofie ontbreekt en lijkt voorlopig nog niet bij de selectie terug te keren. Beide voetballers hebben last van een zware hamstringblessure. Michael Ngadeu Ngadjui kan wel spelen maar staat op scherp. Bij een eerstvolgende gele kaart is hij geschorst.

 

Bij het thuisspelende Mechelen zien we wat meer spelers langs de kant staan. De blessures zijn wel wat recenter dan dat we bij Gent zien. Gustav Engvall staat sinds januari aan de kant met een knie blessuere en Maryan Shved doet ook niet mee. Issa Kaboré staat langs de lijn met een hamstringblessure die hij op Valentijnsdag heeft opgelopen. Ook bij Mechelen moeten er spelers rekening houden met een schorsing bij een eerstvolgende gele kaart. Het zijn Lucas Bijker en Aster Vranckx. Laten we de Wedden bonus odds er bij gaan pakken zodat we direct kunnen gaan inzetten op deze mooie wedstrijd.

 

odds mechelen tegen genk 19-02-2021
© BetFIRST

 

 

De bookmaker odds bij Mechelen – Gent

Het verschilt niet veel tussen beide teams. Mechelen doet het de laatste weken goed en doet eigenlijk niet zo veel onder voor Gent bij de bookmakers. Je krijgt voor wedden op Mechelen 2.75 bij een thuisoverwinning. Voor wedden op Gent staan de odds een fractie lager. Je krijgt hier 2.50 keer je inzet voor. Een gelijkspel tussen deze ploegen zou zomaar kunnen, met name Gent lijkt patent te hebben op het delen van de punten de laatste weken. Bij Betfirst staat dit op 3.90. Mocht je trouwens nog nooit onze Betfirst review gelezen kun je dit natuurlijk ook eerst doen voor je je aanmeldt via de link hieronder.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Brugge neemt het in Kiev op tegen Dynamo
volgend artikel
Wedden op Brighton & Hove tegen Crystal Palace met verhoogde odds