weddenbonus nieuws

Vandaag Start Jupiler Pro League – 10.00 odd Club Brugge!

Op vrijdagavond om 20.30u gaat de Belgische Jupiler Pro League 2016/2017 officieel van start met het duel Mechelen – Brugge. Om dit te vieren pakt Ladbrokes uit met een speciale actie. Alle nieuwe klanten kunnen inzetten op winst van Club Brugge met een quotering van maar liefst 10.00! Wij lichten voor jou toe hoe je precies van deze actie kunt profiteren.

 

Hoe speel ik met een 10.00 odd op winst Club Brugge?

  • Meld je aan bij Ladbrokes via onderstaande afbeelding en stort.
  • Plaats een enkelvoudige € 5 weddenschap op winst Brugge.
  • Je dient dit te doen via het speciale nieuwe klanten kader en tegen de originele odd.
  • Mocht Brugge daadwerkelijk winnen dan verandert Ladbrokes deze odd in 10.00!
  • Extra winst wordt binnen 24u uitbetaald, door 3x in te zetten op 1.50+ vrijgespeeld.

 

Mechelen Club Wedden © Ladbrokes

 

Liever een andere bonus? Kies voor € 100 gratis weddenschap!

Bovenstaande actie is perfect voor de wedders die een kleine storting maken. 5 Euro is zo al snel omgezet in 50 euro. Ben je echter bereid een grotere storting te maken? Dan biedt Ladbrokes jou een geweldige Bookmaker Bonus. Je kunt namelijk ervoor kiezen om een storting te maken en vervolgens door een eerste weddenschap te spelen met een bedrag tot € 100 en op een 1.50+ odd profiteer je van de Ladbrokes Bonus. Je krijgt, ongeacht het resultaat, de waarde van je inzet tot € 100 uitgekeerd in de vorm van een gratis weddenschap. Speel deze gratis weddenschap hierna opnieuw op een 1.50+ odd en alle winst is zonder enige voorwaarden voor jou! Daarnaast ontvang je ook nog eens door de Ladbrokes Mobiel Bonus je inzet terug tot € 15 bij je eerste verloren mobiele weddenschap. Geweldige aanbiedingen waarvan jij direct profiteert door je onderstaand aan te melden.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wed op Voorronde EL en ontvang € 10 Free Bet van Circus!
volgend artikel
Voorspel gratis 3x uitslag Jupiler Pro League en win € 5.000