weddenbonus nieuws

Wedden op KV Mechelen thuis tegen Antwerp

De nummers vier en vijf van de Pro League nemen het op zondag tegen elkaar op. Beide teams staan op evenveel punten en kunnen goede zaken doen bij een overwinning.

 

Mechelen met een wedstrijd meer, beide teams op 17 punten

Het is ongelooglijk spannend in de Jupiler League. Er staan heel veel teams in de top 10 op maar een paar punten verschil van elkaar. Hierdoor kun je bij een overwinning flink opklimmen maar als je punten verliest kan je zo maar van plek 3 naar plek 8 vallen. Er staat dus een hoop op het spel en daarom dat er een hoop voetbal gokken sites veel actie verwachten deze weken op de Jupiler Pro League. Als je daarom op zoekt bent naar een weddenbonus dan moet je zeker even kijken in ons bonus overzicht.

 

Vanwege de kwalificatie voor de Europa League staat Antwerp nog op een match minder dan Mechelen. Ook Gent dat derde staat met hetzelfde aantal punten heeft dit in 9 wedstrijden bij elkaar gespeeld. Mechelen is dus de enige met 10 gespeelde matchen. Ook Genk op plaats zes en met 16 punten heeft een wedstrijd minder gespeeld vanwege de Europa League kwalificatiewedstrijden

 

Antwerp al twee wedstrijden op rij zonder overwinning

Met een vierde plaats ziet het er voorlopig goed uit voor Antwerp. Echter zijn de laatste twee wedstrijden niet gewonnen. Uiteraard kunnen de Antwerpenaars blij zijn met een gelijkspel tegen Standard maar ook tegen Oostende werden de punten gedeeld. Wat opvalt is dat beide wedstrijden Antwerp de voorsprong pakte. Tegen Standard kwam het zelf met 2-0 voor maar gaf het toch de overwinning uit handen. Coach Bölöni heeft dus de interland break goed kunnen gebruiken om te puzzelen hoe de voorsprong te behouden. We gaan eens kijken of de bookmakers geloven in een voerwinning van Antwerp in Mechelen.

 

 KV Mechelen Antwerp voetbal gokken

©Bwin

 

Wat verwachten de bookmakers van KV Mechelen – Antwerp?

We nemen de odds van Bwin bonus erbij om te zien wie er de favoriet is voor de wedstrijd tussen de nummer vier en vijf in de Belgische topcompetitie. KV Mechelen won de laatste match voor de interlandbreak maar kreeg de week daarvoor nog met 509 slaag thuis tegen Club Brugge. Beide wedstrijden pakte Mechelen een rode kaart en eindigde het dus met tien man. Bij Bwin zien we zeer interessante odds voor de match.

 

Als Mechelen thuis winst dan krijg je hier 3.25 voor. De odds voor een gelijkspel zijn 3.60 tewijl de odds voor Antwerp wint op 2.15 staan. Een gelijkspel lijkt dus het meest winstgevend. Deze odds tonen dat de bookmakers Antwerp als favoriet zien voor deze strijd in de subtop. Het team dat de strijd zal winnen sluit zich aan bij de top 3. Als jij wilt inzetten op deze match, dan raden we je zeker aan om in te zetten bij Bwin. Wij wensen je veel wedplezier op deze wedstrijd en aanmelden bij Bwin kan via de link hieronder!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Gokken op Manchester United - Liverpool, Rivaliteit in de Premier League
volgend artikel
Ajax aan kop in de Champions League. Winnen de Amsterdammers ook van Chelsea?