weddenbonus nieuws

Super Quotering van 5.00 bij > 0,5 goal Spanje-Marokko!

Een geweldige kans voor Nederlandse en Belgische klanten van Circus. Je kunt nu met de Super Boost Promotie € 10 inzetten op een verhoogde quotering van 5.00 als er 1 of meer doelpunten worden gescoord tijdens Marokko – Spanje! Hoe leggen wij jou graag uit in dit artikel. Eveneens bespreken we hoe je € 15 gratis kunt krijgen bij Circus als nieuwe klanten en blikken we vooruit op het duel van Spanje en Marokko.
 

Hoe kan ik € 10 inzetten op > 0,5 goals @ 5.00?

  • Klik op een van de Circus aanmeld buttons op onze site en registreer of log in.
  • Ga naar de Super Odds Sectie (links in het menu) en benut actie voor 1e keer.
  • Plaats een € 10 weddenschap met echt geld op meer dan 0,5 goals @ 5.00 odd.
  • Een actieve bonus? Winst is bonusgeld. Geen actieve bonus? Winst is echt geld.

 

Wedden op Spanje Marokko

 

Nieuw? Pak eveneens € 15 gratis zonder storting!

Bovenstaande Super Odds actie is eenmaal beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Als nieuwe klant wacht er ook nog eens € 15 Gratis Wedden geld op jou. Direct na je aanmelding krijg je € 5 cadeau, daarnaast ook als je je gsm nummer in je account valideert en ten slotte ook nog eens € 5 gratis door het downloaden van de app en het inloggen. De Super Odds actie is specifiek beschikbaar door in te zetten met echt geld. Hiervoor zul je een storting dienen te doen. Je kunt bij Circus onder andere storten met iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill en PaySafeCard. Als we Bookmakers Vergelijken behoort Circus tot de uitstekende Betting Sites en een aanmelding kunnen we zeker aanraden.
 

Voorbeschouwing Spanje Marokko Quoteringen

Na een 3-3 gelijkspel tegen Portugal wist Spanje maar ternauwernood te winnen van Iran. Met 4 punten is het samen met Portugal groepshoofd terwijl Marokko met 0 punten reeds is uitgeschakeld. Slecht speelde de Marokkanen echter zeker niet. Vanavond staat voor Marokko de eer op het spel en de quoteringen zijn zeer aantrekkelijk. Zo levert gelijkspel je een 5.00 op en winst Marokko maar liefst 10.00! Verwacht je dat Spanje wint? Dan kun je inzetten tegen een quotering van 1.37. Dat er een doelpunt valt is sowieso de verwachting. Bovenstaande actie kun je hoe dan ook benutten. Meld je nu aan en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Zet in op België Tunesië en krijg €5 of €50 Free
volgend artikel
Beslissingen in Groep F: Zet in met Promo´s van Betser!