weddenbonus nieuws

Inzetten op Marokko Iran : 200% tot €100

De Wereldbeker is toe aan zijn derde wedstrijd van dit tornooi en in deze wedstrijd neemt Marokko het op tegen Iran. Dit is een heel belangrijke wedstrijd in Groep B, met naast deze twee landen, ook nog Spanje en Portugal. BetFIRST heeft voor nieuwe klanten uit België of Nederland een welkomstbonus van 200% tot 100 euro. Hieronder lichten we deze bonus toe, en geven we een voorbeschouwing op Marokko Iran.

 

Nog niet ingeschreven bij BetFIRST? Geniet van 200% tot € 100 Bonus!

  • Klik hiervoor eerst op de BetFirst foto of button en registreer je account.
  • Storten kan je doen via iDeal, Bancontact of een andere manier.
  • Je ontvangt onmiddellijk je bonus van 200% tot max € 100.
  • Je bonus vrijspelen kan door driemaal je storting en bonus in te zetten.
  • De minimum odds van je weddenschap dienen minstens 1.40 te zijn.
  • In totaal krijg je hier een maand de tijd voor.

 

Marokko Iran wedden © BetFIRST

 

Voorbeschouwing Marokko Iran

In de voorbereidingswedstrijden op dit WK speelde Marokko 0-0 gelijk tegen Oekraïne. Daarna volgden twee overwinningen met eerst 2-1 tegen Slovakije en een 1-3 zege tegen Estland. Volgens de bookmakers WK 2018 is Marokko ook de favoriet om de drie punten mee te nemen, want ze krijgen een odd van 2.25. Als we naar de oefenwedstrijden van nobele onbekende Iran kijken, merken we een verliespartij op tegen Turkije 2-1. De laatste wedstrijd werd wel gewonnen en dit met 1-0 van Litouwen. De andere partijen tegen Griekenland en Kosovo werden geannuleerd voor onduidelijke redenen. Door deze niet perfecte voorbereiding dienen de Bookmakers Nederland slecht een quotering van 3.85 toe aan Iran. Een gelijkspel tussen de twee kleine broertjes in groep B, levert je dan 3.05 op. Als je denkt dat er een doelpunt valt voor de rust, dan krijg je een odd van 3.10, wat hoog is.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
WK opener Rusland Saoedi Arabië: 10€ zonder risico
volgend artikel
Inzetten Portugal Spanje en krijg €10 gratis