19:39 uur

March Match Mania terug op 10Bet

Met de ”March Match Mania” van 10Bet is het nu mogelijk om een extra bonus van 30 euro voor kombinatieweddenschappen mee te nemen. Tijdens de hele maand maart is er een bonus te winnen door de bonus code in te tikken. Echter is het niet helemaal zo eenvoudig als het eerst klinkt, daarom zullen we de bonus hier even uitlichten. Voor de welkomstbonus van 10Bet vind je hier alle belangrijke informatie.

10Bet bonus March
© by 10Bet

Maart is alweer een bijzonder volle maand voor liefhebbers van sportieve weddenschappen, want het gaat niet alleen verder met de KO-fase van de Champions League, maar verschillende competities zijn op de laatste rechte lijn naar de finish, dus binnenkort kennen we de kampioenen uit de europese competities. Daarnaast zijn er nog minder dan 100 dagen voor het WK van 2014 en de nationale ploegen zijn ook al volop aan het testen. Vele mogelijkheden dus, om interessante weddenschappen door te voeren, en waarom niet ook ?

Daarvoor moet je het volgende doen:

  1. Gebruik de bonus code ”MAR30” in het veld ”bonus code”
  2. Voer een kombinatieweddenschap met minstens 3 selecties en een quotering van 1,60 door
  3. Nu moet je het bonusbedrag nog 8 keer rondspelen, voordat je het kunt laten uitbetalen

Het is wel belangrijk, dat dit aanbod alleen nog maar tot 31 maart beschikbaar is en alleen één keer kan worden gebruikt. Nadat je inzet een keer werd rond gespeeld, wordt de bonus aan je account goedgeschreven. Echter moet je hem dan nog altijd 8 keer rondspelen, voordat je hem kunt . De voorwaarden zijn hier heel streng, want de minimale quotering om de bonus rond te spelen bedraagt 4,00 en daarvoor heb je alleen 30 dagen tijd.

Met een maximaal bedrag van 30 euro ligt de bonus in de middenmaat van de bookmakers, die op dit moment promoties aanbieden. Echter zijn de voorwaarden bij de moeilijkste, die op dit moment te vinden zijn. De promoties is wel interessant, want op dit moment gebeurt er heel wat in de wereld van de sportieve weddenschappen, echter zouden we hem echt alleen maar aanraden voor spelers met veel ervaring, want bij deze quoteringen kan men wel eens verliezen. Zoals altijd suggereren we, om verschillende bonussen te vergelijken, voordat je een weddenschap doorvoert.