weddenbonus nieuws

Wed op Man. U – Sevilla en krijg € 15 Gratis voor Barca-Chelsea!

Vanavond wordt de return afgewerkt in Manchester voor het 1/8e finale Champions League duel tussen Manchester United en Sevilla. Een inzet van nieuwe en bestaande Nederlandse en Belgische klanten bij BetRedKings op dit duel levert je een € 15 Free Bet voor het duel tussen FC Barcelona en Chelsea van morgen op. In dit artikel lees je terug hoe, waarom wedden bij BetRedKings interessant is en vind je ten slotte ook een voorbeschouwing op Manchester United – Sevilla terug.

Hoe krijg ik € 15 Free Bet voor Barca – Chelsea?

  • Klik op een van de BetRedKings buttons op onze site en meld je aan of log in.
  • Stort € 25(+) met bonus code utd25 (Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe).
  • Wed minimaal € 25 in 1 bet op duel Man. U – Sevilla met een 1.50(+) notering.
  • Je krijgt, ongeacht het resultaat van je bet, een € 15 Free Bet voor FCB-Chelsea.
  • Benut je Free Bet morgen op FCB-Chelsea en alle winst is volledig voor jou!

 

Gokken op Manchester Sevilla Wedden

 

BetRedKings – Mooie promoties en groot wedden aanbod

Bovenstaande Bookmaker Bonus is een mooie extra voor zowel nieuwe als bestaande klanten bij BetRedKings. Dit is slechts een voorbeeld van de vele Sportweddenschappen promoties die je bij BetRedKings terugvindt. Eveneens blinkt het uit in de grootte van haar wedden aanbod (meer dan 25 sporten) en de vele verschillende selecties per (voetbal)wedstrijd (100+). Ook heeft het een prima website en klantenservice. Aan storten en uitbetalen zitten verder geen kosten verbonden en de quoteringen zijn fair. Genoeg reden dus om je aan te melden bij deze tot de uitstekende Bookmakers Nederland en Belgie behorende bookmaker!

Voorbeschouwing Manchester United – Sevilla

De enige vraag die nog rest is waar je op gaat inzetten bij het duel United – Sevilla. Het heenduel eindigde in een 0-0 gelijkspel waarbij met name United de bus parkeerde. We verwachten dat Manchester vanavond (net als in het gewonnen duel tegen Liverpool afgelopen weekend) furieus van start gaat en na een voorsprong gas terug gaat nemen. Gezien de goede vorm van United en haar veruit betere selectie raden we dan ook aan om in te zetten op thuiswinst van Manchester @ 1.55. Dit is eveneens een quotering die hoog genoeg is om je € 15 Free Bet te ontvangen. Wil je toch inzetten op een ander resultaat? Gelijkspel is 3.80 en winst Sevilla is 5.50. We wensen je reeds veel succes en wedplezier!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Spelen met € 5 Cadeau en € 100 Extra bij b-Bets!
volgend artikel
Wed € 10 risicovrij op winst Barca tegen Chelsea bij Betser!