weddenbonus nieuws

Derby van Manchester: United naar Europa? City naar de titel?

De derby van Manchester staat weer voor de deur. En al hebben wij het over twee van de sterkste ploegen in de Premier League, de favoriet is duidelijk. Manchester United haalt maar 3 op 15 en heeft in de laatste 5 wedstrijden 11 doelpunten geslikt. Daardoor zijn ze nog maar zesde in de stand van de Premier League. Op dit moment zijn ze maar 3 punten achter Chelsea, dat derde staat. Echter betekent plaats 6 ook geen Europees voetbal. 3 punten tegen rivaal City zouden dus een belangrijke stap richting Europa zijn. City doet het met 12 op 15 heel wat beter en staat op maar 2 punten van leider Liverpool – met 1 wedstrijd minder gespeeld. De leiding is dus opnieuw mogelijk voor de mannen van Pep Guardiola. Plaats dus nu je voetbal bet op deze wedstrijd bij LeoVegas – je vindt er sterke odds en tot € 50 als gratis weddenschap.
 

Manchester United is tegen City niet in de beste vorm bij LeoVegas online
© LeoVegas

 

Gratis weddenschap LeoVegas: Tot € 50 voor je inzet

Een van de meest populaire aanboden bij de bookmakers voetbal zijn gratis weddenschappen. Je zet in, een bookmaker geeft je een bonus, en je moet aan geen extra bonuscondities voldoen. Dat is ook het geval bij het welkomstaanbod van LeoVegas. Zo wachten er op dit moment 100% tot € 50 op je eerste inzet bij de aanbieder. Maak dus via onze button je account bij de bookmaker aan en stort een eerste keer. Belangrijk – stort tenminste € 10 om een bonus te ontvangen. Daarna zet je in op Manchester United – Manchester City in de Premier League. Wat dan ook het resultaat van de wedstrijd wordt – 100% van je inzet wachten als bonus.
 
De maximum € 50 bonus van de bookmaker moet je dan binnen de 7 dagen gebruiken. Anders vervalt het bedrag. Een minimale quotering van 1.80 bestaat, maar voor de rest hoef je aan geen bonuscondities meer te voldoen. Dit is dus een uitgelezen kans om tot € 50 te winnen met je eerste inzet op Manchester United tegen Manchester City. En naast deze attractieve LeoVegas bonus zijn ook de odds van de bookmaker zeer aansprekend. Speel zeker met een weddenschap op de grote favoriet of ga voor de grote winst met een inzet op de outsider.
 

De odds Manchester United – Man City bij LeoVegas

Door de slechte vorm van de voorbije weken is Manchester United ook als thuisploeg de outsider. Zo wacht er een bijzonder hoge quotering van 7.00 voor winst van United op je! City is ook op verplaatsing sterk en levert je odds van 1.45 voor winst op. Ook een gelijkspel wordt met een hoge notering aangeboden – 4.90. Het is relatief waarschijnlijk dat beide ploegen scoren – de quotering hiervoor ligt bij 1.65. Gebeurt dit niet, dan ontvang je 2.18 keer je inzet. Zet dus nu in op Manchester United tegen Manchester City in de Premier League en pak € 50 bonus bij LeoVegas!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Wie volgt Valgren op als winnaar van de Amstel Gold Race?
volgend artikel
Eredivisie: NAC tegen Feyenoord - Rotterdam op weg naar de EL?