weddenbonus nieuws

Gokken op Manchester United – Liverpool, Rivaliteit in de Premier League

Is er een slechter moment voor Ole Gunnar Solskjær om Liverpool tegen te komen? Liverpool kan het record Premier League overwinningen op rij evenaren op het moment dat United in een diep dal zit.

Erop of eronder voor Manchester United

De coach van Manchester United heeft de hele internationale pauze om de tactiek goed te krijgen en een strategie te implementeren. Manchester United zal moeten vechten en zal de volle steun van het publiek krijg. Tenminste, zo lang United niet achter komt. We verwachten dat het publiek op Old Trafford het team en coach van kritiek zullen voorzien. United staat momenteel op positie nummer 12. Het verschil met nummer 18 Everton bedraagt slechts 2 punten. Van de dertien laatst gespeelde League wedstrijden werden er slecht twee gewonnen. De geruchten gaan dat de baan van Solskjær op de tocht staat en dat is gezien het budget en de resultaten niet onlogisch

 

Liverpool met acht punten voorsprong op City

The Reds onder leiding van Jurgen Klopp zitten op rozen. Met 24 punten uit 8 wedstrijden staan acht punten voor op de tweede titelkandidaat Manchester City. Als Liverpool weet te winnen op Old Trafford evenaart het Manchester City’s record van achttien overwinningen op rij. Liverpool heeft de laatste weken haar geluk getest maar wist daarmee wel alle wedstrijden te winnen. We kijken wat de bookmakers Nederland geven voor een overwinning van Liverpool in Manchester

 

 manchester united liverpool gokken  odds
© Campeonbet

 

De odds op Manchester United – Liverpool

We bekijken de odds van Campeonbet voor deze kraker van een Premier League wedstrijd. Wat gelijk al opvalt is dat de odds voor Manchester United ondanks dat ze moeten winnen relatief hoog zijn. Voor een overwinning van United krijg je nu 4.50. Deze hoge quotering verraadt dat er niet veel vertrouwen is op een thuisoverwinning in United. Als Liverpool wint krijg je hier 1.73 voor. Jurgen Klopp lijkt dus de favoriet te zijn voor de overwinning. Een gelijkspel ligt ook niet echt in de verwachtingen. Met odds van 3.95 geloven de bookmakers dus niet echt in het delen van de punten in Manchester.

Risk free tot € 35 wedden op the North-West Derby

Gokken op deze mooie wedstrijd in de Premier League is nu hartstikke interessant bij Campeonbet. Als je daar namelijk €30 stort en €10 inzet op odds boven de 1.60 zoals alle drie bets die we hierboven noemden, krijg je een freebet ter hoogte van je inzet (tot €35) als je deze weddenschap verliest. Je kan dus zonder risico inzetten op deze heerlijk voetbalwedstrijd en wel gewoon de volle winst pakken! Wil jij dat ook? Schrijf je dan in via de link hieronder.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Eredivisie voetbalwedden: AZ- Heerenveen
volgend artikel
Wedden op KV Mechelen thuis tegen Antwerp