weddenbonus nieuws

Gokken op Manchester United Feyenoord @ 6.00 en 29.00!

Manchester United – Feyenoord. een geweldig affiche met geweldige quoteringen. Jij kunt nu als nieuwe Nederlandse klant bij 888Sport inzetten op winst van Manchester United tegen een quotering van 6.00 of spelen op winst Feyenoord met een odd van maar liefst 29.00! Een speciale actie die wij graag verder voor jou toelichten. Ook wacht er een Manchester United Feyenoord Voorbeschouwing op jou. Lees nu meer en win gigantisch veel!
 

Hoe wed ik op Man. U @ 6.00 of Feyenoord @ 29.00?

  • Meld je allereerst gratis aan bij 888Sport via een van de Bonus Banners in dit artikel.
  • Maak hierna een storting van € 10(+). Dit kan bijv. met iDeal, Skrill, PayPal, PaySafe.
  • Wed pre-match € 10 op winst Man. U @ 1.40 of winst van Feyenoord tegen 8.50 odd.
  • Bet gewonnen? 888Sport zet de quoteringen om in 6.00 voor Man. en 29.00 voor FR.
  • Je ontvangt inzet en reguliere winst (€ 14 Man. / € 85 Fey) + extra winst in Free Bets.
  • Benut je Free Bets (€ 46 Man. U/ € 205 Fey) binnen 7 dagen en alle winst is voor jou!

 

Gokken op Feyenoord Manchester United
© 888Sport

Voorbeschouwing Manchester United Feyenoord

De bonus van 888Sport is een prachtige Europa League Bonus die het voor jou mogelijk maakt om € 10 om te zetten in gigantische winst. Als we Bookmakers Vergelijken komt 888Sport ook gigantisch goed uit de bus dus niks houdt jou meer tegen om je bet te plaatsen. De vraag is enkel nog of je op Manchester of op Feyenoord speelt. Wij blikken voor jou vooruit op dit duel zodat je de nodige achtergrond informatie hebt. Groep A is ongekend spannend met Fenerbahce en Feyenoord op 7 punten en Manchester United op 6. Zorya staat laatste met 2 punten. Winst van Feyenoord betekent plaatsing voor de volgende ronde, verlies kan echter fataal zijn. Manchester dient te winnen en lijkt met een sterke ploeg aan te treden. In de competitie speelt deze sterke ploeg echter ondermaats en eerder in Rotterdam werd er met 1-0 verloren. Er lonken dus kansen voor Feyenoord hoewel het zonder Botteghin, van Beek, Kongolo en El Ahmadi verdedigend flink moet inleveren. Kan het de wervelstorm van Manchester United alsnog doorstaan? Jij bepaalt bij 888Sport wat jij denkt en kan er gigantische winst mee boeken. Veel succes!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Dundalk AZ - Speel € 20 en krijg € 20 Cadeau!
volgend artikel
Gokken op Grand Prix Abu Dhabi - Verstappen nu @ 34.00!