weddenbonus nieuws

Champions League: Manchester tegen Barcelona met Lucky Boost!

Met Manchester United en Barcelona staan twee ongelijke ploegen tegenover elkaar in de Champions League. United was dit seizoen in bloedvorm nadat trainer Solskjaer de ploeg van Mourinho had overgenomen. Maar enkele maanden later zijn deze magische momenten alweer voorbij. De vraag is dus of de mannen uit Manchester hun beste vorm tegen Barcelona kunnen vinden. Jij vindt je beste vorm alvast terug bij BetFIRST – een van de voetbal gokken sites met fantastische quoteringen en een interessant welkomstaanbod.
 

De vorm van Manchester United en Barcelona

In Spanje zijn de Blaugrana opnieuw op weg naar een titel en ook op Europees vlak maken ze dit jaar weer kans op de titel in de Champions League. Nadat zowel Real alsook Atlético al uitgeschakeld zijn, ligt de hoop van Spanje op Barcelona. De vorm van de ploeg is alvast bijzonder goed. Zo heeft Barcelona in de laatste 5 wedstrijden 13 op 15 gehaald. Enkel tegen Villareal lieten zij punten liggen, en zelfs dat met spektakel. Voor de neutrale toeschouwer was het smullen bij het 4-4 gelijkspel. Voor Manchester United was het 2 keer net niet tegen Wolverhampton – beide keren 1-2. Daarnaast leden zij ook tegen Arsenal verlies, met 0-2. Alleen de 2-1 tegen Watford en de 3-1 tegen PSG waren recente successen.
 

Tot € 200 voor je eerste storting bij bookmaker BetFIRST

Nog geen klant bij deze bookmaker? Tot € 200 wachten er op je als 100% welkomstbonus. Daarvoor moet je op de button beneden naar de site van BetFIRST klikken. Klik rechts boven op ‘inschrijven’ en maak je online weddenschappen account aan. Na het inschrijven van je account is het tijd voor een eerste storting. Deze moet bij minstens € 10 liggen. In dat geval ontvang je 100% van je stortingsbedrag als bonus van de bookmaker. Nu moet je alleen nog aan de bonuscondities van de bookmaker voldoen.
 
Het is belangrijk dat je zowel het bedrag van je storting alsook je bonus elk 2 keer moet rondspelen. Speel het bedrag binnen de 30 dagen vrij. Indien je € 200 hebt gestort, zal je dus een bedrag van € 800 moeten inzetten binnen die 30 dagen. Dit dient te gebeuren tegen odds van 1.40 of hoger. De BetFIRST bonus van maximaal € 200 wacht dus voor je eerste storting bij de bookmaker.
 

Quoteringen voor Manchester United tegen Barcelona bij BetFIRST
© BetFIRST

 

Odds Manchester United – Barcelona en Lucky Boost

Bij de bookmaker is er een Lucky Boost voor deze wedstrijd. Indien Messi een doelpunt scoort en Manchester niet verliest, liggen de odds bij 6.00. Maar ook zonder Lucky Boost zijn de quoteringen van de bookmaker attractief. Zo is de notering voor winst van Manchester United bij 3.75. Barcelona is de grote favoriet voor deze heenwedstrijd met een quotering van 2.00. Maak dus nu je account bij de bookmaker aan. Wed op Manchester United – Barcelona met de Lucky Boost van BetFIRST!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Geld inzetten op Ajax - Juventus? € 200 Gratis wacht!
volgend artikel
Belgische topper: Standard – Anderlecht met een gratis weddenschap