weddenbonus nieuws

Kan Brugge stunten in Manchester?

Na het 1-1 gelijkspel reist Club af naar Engeland voor de returnwedstrijd tegen United. Wordt het Brugge of Manchester dat in de 16e finales speelt?


Manchester United bezig aan goede reeks

Na twee competitie overwinningen lijkt Solskjaer Manchester United weer aan het voetballen gekregen te hebben. Tegen zowel Chelsea als Watford werd er gewonnen en hierdoor is het gat met nummer vier Chelsea nog maar drie punten. Ook na het gelijkspel in Brugge heeft United nog alle kans om verder te gaan in Europa. Het was Anthony Martial die de gelijkmaker voor zijn rekening nam in Brugge. United zal het moeten doen zonder Paul Pogba en het is nog niet zeker of Marcus Rashford van de partij is. In de Premier League lukte het United om drie keer op rij de nul te houden maar tegen Brugge werd er toch een goal weggegeven. Wat wordt de score in Manchester deze donderdag? Van de voetbal gokken sites hebben we bij Betfirst de odds gehaald voor deze wedstrijd. Nadat we Brugge uitgebreid hebben besproken zullen we over deze odds gaan.

 

Kan Club Brugge stunten tegen United op Old Trafford?

Het 1-1 gelijkspel van Club Brugge is een prima resultaat. Nu staat er natuurlijk de zware uitwedstrijd nog voor de boeg. Hoewel Club een redelijk goede uitgangspositie heeft moet het toch wat sterkhouders missen.Zo is Eder Balanta geschorst, Ruud Vormer en Dennis Bonaventure geblesseerd. En komt daar ook nog Diatta bij. Het wordt  dus puzzelen voor coach Philippe Clement om de selectie rond te krijgen. Met Balanta mist het de doelpuntenmaker van afgelopen weekend tegen Charleroi. In de eerste minuut van de match bepaalde hij al de eindstand. We gaan kijken of het missen van de sterkhouders invloed heeft op de odds bij de bookmaker. Betfirst is een bookmaker die alleen actief is op de Belgische markt. Als je als Nederlander wilt inzetten op deze wedstrijd, raden we je aan om een bookmaker uit te kiezen uit ons bookmaker bonus overzicht.

 

 

Odds man united - Brugge

© BetFIRST

 

 

De odds bij deze wedstrijd

Wat geven de bookmakers voor een zege van Brugge in Manchester? Bij Betfirst zien we dat je voor inzetten op een overwinning van Brugge nu maar liefst 8.25 keer je inzet krijgt. Ook een gelijkspel wordt nog goed beloond. Je krijgt hier namelijk 4.25 voor. Dat betekent dat Manchester United de topfavoriet is voor de overwinning. Je krijgt voor een overwinning van united nu 1.46 bij Betfirst. Ook kun je inzetten op welke club zich kwalificeert voor een plek bij de laatste zestien. Voor Club Brugge krijg je 4.60 en voor Manchester United 1.19. De bookmakers lijken dus voor United te kiezen. Ben jij het met ze eens? Via de link hieronder kom je direct bij Betfirst uit.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Ajax zoekt revanche in stampvolle Arena tegen Getafe
volgend artikel
Wedden op Genk tegen koploper Brugge