weddenbonus nieuws

Manchester tegen manchester bij unibet

Zoals de meesten onder ons al weten is er dit weekend weer een hele grote wedstrijd misschien wel de belangrijkste van de hele Engelse Premier League. Manchester United komt Manchester City tegemoet op Old trafford. Deze wedstrijd zal 1 van de belangrijkste wedstrijden worden en dat zullen we geweten hebben, zoals ook de quoteringen er niet om liegen. Unebet geeft ook voor deze wedstrijd mooie quoteringen voor de drie mogelijke uitkomsten bij de 1X2 en ook bij de correcte score kunnen we mooie quoteringen vinden. Untbet staat bekend om altijd zeer mooie quoteringen te bieden voor vele van de grote wedstrijden.

 

manchester tegen manchester
© skySPORTS

 

We bekeken de quoteringen en zien op dit moment voor de 1X2 bij unibet een mooie 2.62 voor Manchester united, gelijkspel brengt je 3.45 en winst voor Manchester City brengt je mooi 2.75

 

Unibet bonus

Mocht je nog geen lid zijn van unibet bonus dan kun je ook nog gebruik maken van de welkom bonus van unibet. De bonus dat ze bieden is drie keer je eigen storting. Dus wanneer je een simpele 10 Euro stort op je rekening en van start gaat bij unibet dan krijg je direct een extra 30 Euro op je rekening gestort. Deze bonus is zeer zeker 1 va de betere aangezien je eigenlijk meer krijgt dan dat je zelf inlegt. Je hoeft deze bonus enkel maar zes keer rondspelen. Dus als je b.v.b. 10 Euro stort krijg je een bonus van 30 Euro die je dan zult moeten rondspelen tot je er 180 Euro van hebt gemaakt en de quotering dat moet worden aangehouden is 1.40 wat toch best nog te doen is lijkt ons.

Over de auteur

vorig artikel
Mis deze gloednieuwe wedden app niet!
volgend artikel
Misspellingen van boekmakers in Belgie