weddenbonus nieuws

Kan West-Ham Manchester City wel van het winnen houden?

De verrassende nummer vier van Engeland heet West Ham United en neemt het op zaterdag op tegen de koploper City dat niet te verslaan lijkt. Wat zijn de kansen van West Ham?

 

De indrukwekkende reeks van Manchester City

Manchester City is bezig aan een geweldige tweede seizoenshelft en stevent af op het Premier League kampioenschap. De laatste achttien wedstrijden op rij werden gewonnen en daarmee werd er een flink gat geslagen met de concurrentie voor het kampioenschap. Zowel Manchester United (tweede) en Leicester City (derde) staan op tien punten achterstand. Tegenstander van zaterdag West Ham volgt op veertien punten. Er zijn nog dertien wedstrijden te spelen en niets wijst erop dat City deze voorsprong nog uit handen gaat geven. De Premier League is overigens niet het enige toernooi waar City nog kans maakt op de titel. Zowel de Champions League, de FA Cup en de EFL Cup zijn allemaal nog haalbaar voor Pep Guardiola. Door van West Ham te winnen kan City ManU en Leicester nog verder onder druk zetten dit weekend. Dit is namelijk de eerste wedstrijd van het Premier League weekend. Met zoveel overwinningen op rij verwachten we dat Manchester City opnieuw bij de bookmakers België favoriet is, hoewel er wel nog een midweekse Champions League match op het programma staat. Het zijn dus enorm interessante weken om te wedden op voetbal.

 

Heeft West Ham een kans tegen City?

West Ham verbaast dit seizoen vriend en vijand. Er zijn er niet veel die verwacht hadden dat The Hammers na 25 wedstrijden op de vierde plek zouden staan. West Ham pakte al veel punten maar het valt wel op dat winnen juist niet lukt tegen de grotere ploegen. Van Liverpool, Manchester United en Chelsea werd bijvoorbeeld verloren. In die wedstrijden wist West Ham bovendien alleen tegen Liverpool een keer te scoren. De andere wedstrijden bleef West Ham droog staan. Manchester City in deze vorm is bovendien vrijwel niet te verslaan en we zien het dan ook niet al te gunstig in voor West Ham United op bezoek in Manchester. Laten de we de odds van Unibet erbij pakken om te kijken hoeveel je kunt winnen met wedden op deze wedstrijd.

 

manchester city tegen west ham united odds
© Unibet

 

De Unibet odds bij Manchester City – West Ham United

Het Premier League weekend begint goed met een wedstrijd tussen de nummer een en de nummer vier. Bij Unibet verwachten ze, en dat was eigenlijk ook wel te verwachten, dat Manchester City gaat winnen. De odds voor winst van City staan op 1.26 en dat is bijna 10% van wat je krijgt voor wedden op West Ham. Ook een gelijkspel levert hier nog flink op met 6.50. Denk jij dat City thuis punten laat liggen tegen West Ham? Dan kun je wel eens flink winnen bij deze match. Veel wedplezier bij Manchester City – West Ham United.

 

Registreer nu Gratis bij Unibet!

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Charleroi speelt tegen Genk op vrijdag
volgend artikel
Wie wint de verkiezingen in Nederland?