weddenbonus nieuws

Risicovrij gokken op City – Spurs of pak € 10 weekend Free Bet!

Betser staat bekend om haar vele promoties en dit is ook dit weekend niet anders. Bestaande klanten kunnen risicovrij wedden op City – Spurs en exclusief in dit weekend een € 10 Free Bet cadeau krijgen. Nieuwe Nederlandse klanten profiteren van een 100% tot € 25 stortingsbonus en ook exclusief dit weekend van een extra € 10 Free Bet. Wij lichten deze acties voor je toe en blikken vooruit op het duel tussen Manchester City en Tottenham.

Nieuw? Pak € 25 stortingsbonus + € 10 Free Bet!

  • Klik op een van de Betser aanmeld buttons op onze site en meld je aan.
  • Stort € 20(+) met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller of PaySafe.
  • Je ontvangt erna een 100% stortingsbonus tot een maximum van € 25.
  • Tevens ontvang je exclusief dit weekend nog een € 10 Free Bet cadeau.
  • Vrijspelen: zet bonusbedrag 12x in op 1.80(+) odds binnen 30 dagen.
  • Plaats gedurende vrijspelen bonus maximaal € 50 weddenschappen.

 

Betser Promotie
© Betser

 

Reeds klant? Wed risicovrij op City – Spurs + € 10 Free Bet

De bovengenoemde 100% tot € 25 Betser Bonus is ten allen tijden beschikbaar voor nieuwe klanten. De € 10 Free Bet ontvangen zowel nieuwe als bestaande klanten na het maken van een € 20(+) storting dit weekend. Je kunt als bestaande klant in plaats van het benutten van de € 10 Gratis Weddenschap ook kiezen om risicovrij te wedden op Manchester City Tottenham Hotspur. Plaats een enkelvoudige Voetbal Bet weddenschap van € 5 – € 25 voor aanvang van het duel op winst van Man. City @ 1.51 en ontvang bij verlies je inzet tot € 25 terug! De inzet wordt uiterlijk maandag uitbetaald in de vorm van een Free Bet. Deze kun je benutten binnen 7 dagen en alle winst is vervolgens bonus voor jou! Geïnteresseerd in deze actie of wedden op dit duel? Lees dan zeker nog even onze voorbeschouwing.

Voorbeschouwing City – Spurs

Het kan niemand ontgaan zijn hoe ongekend goed Manchester City haar seizoen gestart is. Met 49 punten uit 17 duels gaat het fier aan kop en blijft het naaste belager Manchester United maar liefst 11 punten voor. Afgelopen weekend won het zelfs op Old Trafford nog met 1-2. Tottenham staat vierde en dient vandaag te winnen om nog een hele kleine kans op te titel te behalen. Winnen zal echter moeilijk worden aangezien Tottenham de helft van haar uitwedstrijden niet wist te winnen en City thuis nog niet verloor. Zowel in de competitie als in Champions League verband. De quotering van 1.51 voor winst City is dan ook mooi om mee te pakken. Ze zullen in eigen huis dit jaar niet vaak een hogere quotering krijgen. Geloof je toch in een stunt? Gelijkspel levert een 4.60 op odd en winst van de Spurs 5.70.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Krijg tot € 50 cadeau na je eerste Bet bij LeoVegas!
volgend artikel
Nog geen klant bij GoldenPalace? Pak € 5 gratis en meer!