weddenbonus nieuws

Liverpool Manchester City : Spektakel met € 100 extra

De topper in de Premier League wordt gespeeld tussen Liverpool en Manchester City op zondagmiddag. Twee van de best aanvallende teams uit de Premier League tegen elkaar, dat belooft spektakel. Nieuwe wedders uit Nederland kunnen profiteren van een welkomstgeschenk van 100% tot € 100. We leggen deze promotie hieronder uit en werpen een blik op de topper van het weekend.
 

Liverpool Man City 100% tot € 100 extra

  • Meld je aan via een van de Interwetten Bonus Banners in dit artikel of log in.
  • Maak een eerste storting Visa, MasterCard of overschrijving.
  • Om de maximum bonus te krijgen dien je min € 100 te storten.
  • Je hoeft slechts vijfmaal je gestort bedrag in te zetten.
  • Alle bets met min noteringen van 1.70 tellen hiervoor mee.
  • Je krijgt hiervoor 2 weken de tijd.

 

Interwetten Welkomstbonus © Interwetten

 

Voorbeschouwing Liverpool Man City

Beste Bookmakers Nederland verwacht een absoluut spektakel met de neutrale toeschouwer als winnaar. Beide ploegen staan nek aan nek op de eerste plaats met elk 19 punten op 21. Liverpool speelde op de vorige speeldag gelijk tegen Chelsea 1 – 1 en dit was het eerste puntenverlies voor de Reds. Het enige puntenverlies voor de bezoekers uit Manchester kwam er ook na een 1-1, maar dan tegen Wolverhampton.

Het duel tussen Liverpool en Machester City is er ook een tussen toptrainers Jurgen Klopp en Pep Gaurdiola. In de onderlinge duels is Klopp heerser met een winstpercentage van 50% en Guardiola heeft slechts 35%. Dit komt ook nog uit de vorige wedstrijden, waaronder Dortmund Bayern in 2013. De Interwetten bonus kan je perfect gebruiken voor deze wedstrijd, want de minimum odds voor 1/X/2 bets tellen hier mee. Winst voor Liverpool krijgt een notering van 2.50, een gelijkspel krijgt de odd van 3.30 en winst voor Man City heeft een quotering van 2.85. Ook mobiel wedden via de Interwetten app is mogelijk. We verwachten dat er veel doelpunten zullen vallen en dat Liverpool dankzij het thuisvoordeel een gelijkspel uit de brand zal slepen. Wat denk jij?

 

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Belgische ploegen in EL: + 10% winst
volgend artikel
UFC McGregor Khabib 200% tot €100 extra