weddenbonus nieuws

Vanavond: De Bruyne to Score @ 17.00 bij 888Sport!

De Champions League Groepsfase start vandaag en daarmee start 888Sport ook weer haar Champions League Promotie seizoen. Profiteer als nieuwe klant uit Nederland direct van een 17.00 i.p.v. 3.00 odd voor De Bruyne to Score in het duel Manchester City – Borussia Mönchengladbach! Liever een andere weddenschap met bonus? Ook dat is nu mogelijk!
 

Hoe profiteer ik van De Bruyne to Score @ 17.00 odd?

  • Aanmelden bij 888Sport via onderstaande banner.
  • Plaats een € 10 bet op De Bruyne to score @ 3.00.
  • Gewonnen? 888Sport betaalt uit tegen 17.00 odd!
  • Extra winst wordt uitbetaald in € 130 aan Free Bets.
  • Zet je Free Bets binnen 7 dagen in en win nog meer!

 

Man. City - Gladbach Wedden © 888Sport

 

Liever een andere bet? Verdrievoudig je winst!

Bovenstaande 888Sport Bonus voor nieuwe klanten is de optimale mogelijkheid om je wedcarrierre bij 888Sport met een vliegende Champions League Wedden start te beginnen. Toch kan het zo zijn dat je liever een andere weddenschap speelt en ook dat is mogelijk. Als je een andere eerste bet dan bovenstaande kiest dan verdrievoudigt 888Sport je winst. De oorspronkelijke winst wordt regulier uitbetaald en de extra winst in Free Bets. Zet je Free Bets binnen 7 dagen in en alle winst is vervolgens zonder enige voorwaarden voor jou. Wedden met iDeal is mogelijk bij 888Sport en aanmelden is geheel gratis. Meld je bovenstaand aan voor de De Bruyne @ 17.00 odd en onderstaand als je liever een andere weddenschap speelt.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Laatste Kans - Alleen dit weekend nog 600% Bonus!
volgend artikel
CL: Win Gratis € 120 aan Free Bets + € 3.000 bij Betsson!