weddenbonus nieuws

Kan Manchester City de koppositie pakken tegen Aston Villa?

Voor het eerst sinds augustus 2019 kan Manchester City de koppositie pakken in de Premier League. Daar is wel een overwinning tegen Aston Villa voor nodig. We bespreken hier de kansen van beide teams.

 

De geweldig reeks van City houdt stand

Acht wedstrijden op rij winnen in alle competities. Een schitterende reeks die tegen Aston Villa kan worden voortgezet. Helemaal omdat de wedstrijd erna de vierde ronde van de FA Cup is, is de kans groot dat er zelfs 10 op een rij gepakt worden. Manchester City weet te imponeren. Niet alleen wordt er vaak de nul gehouden, ook zelf wordt er veel gescoord. Tegen Crystal Palace werd het zondag nog 4-0. City had 73% balbezit en schoot dertien keer. Zes keer ging het schot op doel en daar vlogen er dus vier van in. De goals kwamen van John Stones (2x), Ilkay Gundogan en Raheem Sterling.

 

Je kunt spreken over een geweldige inhaalstrijd van Manchester City. Een paar weken geleden stonden ze nog vijftiende en nu doen ze plots mee om de titel. Zeker omdat Liverpool en Manchester United tegen elkaar gelijk speelden ligt de titelstrijd weer helemaal open. Het verschil met een wedstrijd minder op de koploper United is nu twee punten. Gaat het Pep Guardiola en zijn mannen lukken om woensdag de koppositie te pakken en Aston Villa te verslaan? We hebben Ladbrokes er als een van de beste bookmakers uitgepakt om je van de odds te voorzien. Wil je eerst wat meer weten over deze bookmaker voor je gaat inzetten op City – Aston Villa, dan moet je echt even onze Ladbrokes review lezen.

 

Aston Villa eindelijk weer in actie

Na de nieuwjaar wedstrijd tegen Manchester United kwam Aston Villa in de Premier League ruim 2 weken niet in actie. Nu wordt het tijd om de mouwen op te stropen en weer punten te gaan pakken in een vol inhaalprogramma. Aston Villa staat door de afgelastingen nu op 15 wedstrijden terwijl de meeste Premier League ploegen op 18 of zelfs 19 wedstrijden staan. Met drie wedstrijden minder dan Chelsea dat zevende staat is het verschil tussen beide ploegen slechts drie punten. Aston Villa staat nu elfde maar heeft dus nog wat goed te maken. Wat opvalt is dat Villa het thuis bijzonder goed doet, vijf van de acht matchen werden gewonnen in eigen huis maar deze wedstrijd is op verplaatsing. Bovendien heeft Villa de laatste 14 van de 15 wedstrijden in het Etihad niet kunnen winnen. Of de bookmakers Aston Villa een kans geven tegen het ontketende City zie je hieronder.

 

wed nu met goede odds op City- Aston Villa

© Ladbrokes

 

 

City is opnieuw favoriet

Met zulke geweldige resultaten keer op keer is het niet al te moeilijk om in te schatten dat Manchester City favoriet is tegen Villa. Toch weet je het met wedden op voetbal nooit zeker. De bookies geven odds van 1.25 voor wedden op de Citizens terwijl je 10.50 keer je inzet krijgt als je durft in te zetten op winst van Aston Villa. Een gelijkspel levert je bovendien ook nog een mooie zes keer je inleg op. Verwacht jij dat City wint en dus tegen Aston Villa de koppositie pakt of juist niet? Nu is je kans om op deze match met goede odds in te zetten.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Geraakt Antwerp dichter bij Genk?
volgend artikel
Wint Antwerp vanavond van Cercle Brugge?