nieuws betfirst

Geweldige odds bij Manchester City tegen Arsenal op zondag

Opnieuw een fantastische wedstrijd in de Premier League op zondag. City neemt het op tegen Arsenal. Wordt dit het derde verlies voor de Gunners of kan Arteta stunten tegen zijn mentor Guardiola?

Manchester CIty herpakt zich na eerste nederlaag tegen Spurs

Het was even schrikken toen Guardiola op de eerste speeldag zag de de eerste nederlaag van het seizoen een feit was. Een wedstrijd tegen Spurs kan natuurlijk wel eens verloren worden, maar toch hadden de Citizens een betere start gewenst. Gelukkig was de volgende tegenstander het gepromoveerde Norwich en daarmee kon City zich herpakken. Dat deed het ook. Het werd 5-0 voor City. Debutant Jack Grealish liet gelijk zijn toegevoegde waarde zien met zowel een goal als assist. De zorgen, voor zover die er al waren na de eerste match, zijn deels weg. Gabriel Jesus zag er sterk uit in de spitsenrol maar toch lijkt City zich nog steeds te willen versterken met Harry Kane. Die heeft echter aangegeven bij Spurs te blijven. Haalt City nog een spits binnen voor het sluiten van de transfermarkt? Of speel het nog verder met Jesus in de punt van de aanval? Wat er ook gaat gebeuren, tegen Arsenal zal Gabriel Jesus opnieuw in de spits staan. Manchester City lijkt niet te vrezen voor Arsenal en op papier zal dat ook niet nodig zijn. Toch gaan we zo eens kijken bij welke betting sites je de beste odds kunt vinden bij deze wedstrijd.

Komt het nog goed met Arsenal onder Arteta?

De witte zakdoekjes kwamen weer eens tevoorschijn nadat Arsenal ook de tweede wedstrijd van het seizoen niet wist te winnen. Arsenal verloor van Chelsea waarbij Romelu Lukaku zijn eerst goal bij de Blues al na een kwartier binnen schoot. Arsenal kwam er niet aan te pas en de einduitslag was bij rust al bepaald. Het werd 0-2 voor de gunners dat slechts 35% balbezit kende en drie keer een schot(je) op doel wist te krijgen. Manchester en City lijken dit seizoen de kanshebber op de titel en dat gezegd hebbende, zal Arsenal een lastige pot tegemoet. Dit kan de derde nederlaag op rij worden en dat kan wel eens het einde betekenen van de Spaanse oefenmeester bij Arsenal. Het ongenoegen neemt toe, zeker met de nederlaag tegen Brentford nog in het achterhoofd. De promovendus speelde de allereerste wedstrijd in de Premier League en won door een zeer zwak optreden van Arsenal. We gaan snel maar eens kijken wat de kansen van de Gunners volgens de beste bookmakers zijn.

Heeft Arsenal een kans tegen Mannhester City
© Betfirst

Heeft Arsenal een kans tegen Manchester City?

Heeft het voor Arsenal nut om aan de wedstrijd tegen City te beginnen of hoeven ze de tocht naar Manchester niet te maken? De bookmakers zien het bedroevend in voor de ploeg van Arteta. Bij Betfirst, waar je de Betfirst review van kunt lezen, zie je dat City de grote favoriet is. Wedden op het thuis spelen Manchester City levert je bij deze bookmaker 1.28 en voor winst van Arsenal krijg je maar liefst 13 keer je inzet. Denk je toch dat Arsenal een punt kan pakken tegen Manchester City? Dan levert dit je zes keer je inzet op! Het belooft in ieder geval een zwaar beladen wedstrijd te worden. Veel wedplezier!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Athletic Bilbao tegen Barcelona
volgend artikel
Wedden op Rico Verhoeven - Alistair Overeem met Odds