weddenbonus nieuws

Man United Valencia: 100% tot € 200

De tweede ronde van de Champions League gaat vandaag van start met enkele leuke affiches, waaronder Manchester United Valencia. Kan ManU de crisis de kop in drukken of zorgt Valencia voor een driepunter. Bij Betfirst kan je wedden op Man United Valencia en bij je eerste storting krijgen zowel Belgen als Nederlanders een 100% tot € 200 bonus. We zullen deze actie hieronder bespreken en kijken vooruit naar Man United Valencia.
 

Man United Valencia: nieuwe speler? 100% tot € 200

  • Registreer je account bij Betfirst door hier op de foto of banner te klikken.
  • Storten kan via iDeal, Bancontact, Visa, MasterCard.
  • Voor de maximum bonus te verkrijgen, dien je minstens € 200 te storten.
  • Als je je storting en bonus, elk tweemaal hebt rondgespeeld, kan je dit laten uitbetalen.
  • Alle weddenschappen met min noteringen 1.40 tellen mee voor de bet.
  • Je krijgt hiervoor een maand de tijd.

 

Bonus Betfirst © BetFIRST

 

Wedden Manchester United Valencia

Het is niet verwonderlijk dat Manchester United de favoriet is in dit duel. Van bookmaker Betfirst krijgen ze de notering van 1.71 voor winst. Nochtans zijn de laatste resultaten niet denderend en is er onrust op en naast het veld. Mourinho heeft al een paar keer in de clinch gelegen met Pogba en dat heeft toch invloed op de rest van het team. Voor een value sportweddenschappen zonder storting bet bet haal je meer uit winst voor Valencia. Ze krijgen een quotering van 5.60 voor winst in Manchester. Alhoewel Valencia het allesbehalve schitterend doet in LaLiga, liggen er wel kansen tegen Manchester united.

Als je ook op meerdere wedstrijden wilt wedden, kom je in aanmerking voor de BetFirst Combo promotie. Hierdoor kan je tot +50% meer winst halen uit combinatie weddenschappen. Deze promotie is perfect te combineren met de BetFirst bonus. Wacht niet langer en schrijf je nu in bij één van de beste bookmakers voor Nederlanders en Belgen.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
€50 gratis wedden op Bayern Ajax
volgend artikel
Pak € 150 voor PSV Inter Milaan