09:00 uur

Speel € 10 risicovrij op > 2,5 goals bij Man. U – Arsenal!

Hét Premier League duel van dit weekend is het treffen tussen Manchester United en Arsenal van zondagmiddag 17.30u. Zowel nieuwe als bestaande Nederlandse klanten kunnen nu bij Betser risicovrij inzetten op meer dan 2,5 goals. Op nieuwe klanten wacht daarnaast ook nog eens € 10 gratis cash. Bekijk hoe jij meespeelt en lees een voorbeschouwing op het duel.
 

Hoe krijg ik als nieuwe klant € 10 gratis cash?

  • Klik op een van de Betser aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort hierna € 20 of meer met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill of Neteller.
  • Plaats een eerste weddenschap van € 20(+) op bet en odd naar keuze.
  • Hierna ontvang je, ongeacht het resultaat, € 10 aan gratis Betser cash.

 

Betser Promotie
© Betser

 

Speel € 10 risicovrij op meer dan 2,5 goals!

Bovenstaande actie is een mooie reden om je aan te melden bij Betser. Erna kun je kiezen om bijvoorbeeld in te zetten op meer dan 2,5 goals bij Manchester United – Arsenal @ 1.62. Zowel nieuwe als bestaande klanten ontvangen in het geval dat deze weddenschap niet uitkomt, hun inzet tot € 10 terug. Deze € 10 wordt teruggegeven in vorm van een Free Bet die verder geen bonus voorwaarden kent. Als je als nieuwe klant € 20 inzet krijg je sowieso € 10 gratis en in het slechtste geval € 10 inzet terug als je bet verliezend is. In het gunstigste geval krijg je 20 x 1.62 + € 10 cash = € 42.40. Een uitstekende deal van een van de betere Bookmakers Nederland voor Sportweddenschappen.
 

Voorbeschouwing Manchester United – Arsenal

Man. United is zeker van een Champions League ticket en lijkt ook de tweede plek te gaan veroveren. Arsenal gaat via de reguliere ranglijst sowieso geen Champions League ticket pakken en de enige hoop op een ticket is dat het de Europa League wint. Midweeks liep het echter een smet op door slechts 1-1 gelijk te spelen tegen Atletico terwijl het 80 minuten met een man meer speelde. Volgende week is de return en we vermoeden dat Arsenal zich gaat sparen. De odd van Man. United is dan ook een begrijpelijke 1.40 terwijl gelijkspel 4.80 is en winst voor Arsenal 8.00. Manchester United scoort gemiddeld 2x per duel in eigen huis terwijl Arsenal uit ook gemiddeld altijd een doelpunt meepikt. Daarnaast wil United het publiek vermaken waardoor de kans op doelpunten extra groot is. Wij gaan voor > 2,5 goals met bovenstaande actie + spelen op winst van United. Waar speel jij op? Speel bij Betser en win!

Claim de bonus! Meer informatie