weddenbonus nieuws

Speel € 50 risicovrij op Man. U – Arsenal!

Hét Premier League duel van deze week is op 5 december tussen Manchester United en Arsenal. Zowel nieuwe als bestaande Nederlandse en Belgische klanten kunnen nu bij Circus € 50 risicovrij inzetten op ManU Arsenal. Op nieuwe klanten wacht daarnaast ook nog eens € 10 gratis cash. Bekijk hoe jij meespeelt en lees een voorbeschouwing op het duel.
 

Hoe krijg ik als nieuwe klant € 10 gratis cash?

  • Klik op een van de Circus aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Je ontvangt 5 euro gratis bij de registratie van je account.
  • Bij het invullen van je telefoonnummer ontvang je ook nog eens € 5.
  • Stort kan je doen via iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill of Neteller.

 

Man Arsenal wedden
© Circus

 

Speel € 50 risicovrij op Man United Arsenal

De wedstrijd van woensdag wordt een stuk aantrekkelijker dankzij de promotie van Circus. Je dient wel met echt geld aan de € 50 risico vrij Gratis Bonus Sportweddenschappen mee te doen. De weddenschap dient cash, pre-match en op winst, verlies of gelijkspel te zijn. Als je bet winnend is, dan ontvang je de winst uit de bet. Indien je weddenschap verliezend is, dient Lukaku te scoren. Als dit het geval is, zal je een Free bet ontvangen ter waarde van je bet tot een maximum van 50 euro. Deze Free bet dien je dan binnen de zeven dagen in te zetten en de nettowinst hieruit wordt dan op je rekening gestort. Dit is een uitstekende deal van een van de betere Bookmakers Nederland voor Nederlandse en Belgische wedders. Als je trouwens een eerste storting maakt, ontvang je ook nog eens de welkomstbonus van Circus. Lees hier alle info over de Circus bonus.
 

Voorbeschouwing Manchester United – Arsenal

Manchester United is niet bezig aan zijn beste seizoen ooit, want ze staan slechts zevende met 22 punten uit 14 wedstrijden. Opvallende statistiek bij Manchester is ook dat ze een negatief doelsaldo hebben, met 22 gemaakte doelpunten tegenover 23 tegen.  In de hele Premier League zijn er slechts 4 ploegen die meer doelpunten tegen krijgen dan ManU. Kunnen ze de draad weer oppikken tegen Arsenal. Afgelopen weekend imponeerde Arsenal tegen Tottenham en wonnen verdiend met 4-2 in de Londonse Derby. Arsenal staat vierde in de competitie en heeft dertig punten met een doelpuntensaldo van plus 14. Toch is Arsenal de underdog tegen ManU, want ze krijgen 2.97 als odd. Manchester heeft dan weer 2.31 voor winst en een gelijkspel staat op 3.56.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Europa League wedden : 200% tot € 100
volgend artikel
12 keer je inzet bij kwalificatie amateurclub