weddenbonus nieuws

Topper Man City – Liverpool : Actie € 75

Vandaag om 21u begint de topper van de Premier League, de nummers één en twee, Manchester City thuis tegen Liverpool. De spanning is te snijden in de Groot – Brittannië en ver daar buiten, want als Liverpool wint hebben ze al een kloof van 10 punten op Man City en 9 op Tottenham Hotspur. Alsof deze match nog niet spannend genoeg is, heeft Betsson ook nog eens een magnifieke bonus klaarliggen voor nieuwe Nederlandse wedders: 100% tot € 75. We bespreken hier kort de bonus en en de noteringen voor deze topper: Manchester City tegen Liverpool.
 

Genieten van de Betsson Bonus? Het kan!

Zoals alle bookmakers verwelkomt Betsson nieuwe spelers met een welkomstcadeau. Klik op een van de Betsson aanmeld buttons en maak een account aan. Dit gaat snel en is in een paar tellen gebeurd. Als je nadien een storting doet, wat kan via iDeal, zal je een bonus ontvangen van 100% tot € 75. Stel dat je 75 euro stort, zal je 75 euro als Betsson bonus ontvangen. Je kan in totaal voor 150 euro wedden in dit geval. Wil je de winsten laten uitbetalen? Geen probleem, zodra je de bonus tienmaal hebt rondgespeeld op weddenschappen van plus 1.50, zal dit lukken. Hou rekening met de tijdslimiet van 30 dagen, wat de enige beperking is aan deze bonus. Speel je vanuit België? Neem een kijkje op Bookmakers België en je vindt er absoluut een bookmaker naar je hart.

 

Betsson Promotie
© Betsson

 

Stand Man City Liverpool

De fiere leider in de Premier League, Liverpool heeft 54 punten uit 20 wedstrijden, dat zijn er 6 meer dan Tottenham (21 wedstrijden) en 7 meer dan Man City. Liverpool heeft nog geen enkele wedstrijd verloren en haalt een totaal van 17 gewonnen wedstrijden en drie gelijke spelen. Met een doelsaldo van 48 tegen 8, hebben ze een plus 40 als resultaat. Wat een succes! De motor van Manchester City sputtert de laatste weken een beetje en zakten weg naar de derde plaats in de competitie. Scoren doen ze aan de lopende band, 54 goals, maar ze krijgen er dubbel zoveel tegen als Liverpool, namelijk 16 stuks.
 

Tips Man City – Liverpool noteringen

Wil je waar voor je geld? Kijk dan vanavond naar Man City – Liverpool. Dit duel zal veel doelpunten opleveren en kan alle kanten uit. Verwacht wordt dat Kevin De Bruyne niet zal spelen tegen de Reds, wat een aderlating is voor Pep Guardiola. Jürgen Klopp kan beschikken over een aanval in vorm, bewijst het resultaat van de laatste wedstrijd tegen Arsenal ook (5-1). De voetbal gokken sites geven Man City een notering van 2.11, terwijl Liverpool slechts 3.45 krijgt. Misschien dat het resultaat van verleden jaar, 5-0 een rol speelt. Een gelijkspel is 3.80 en daar zou vooral Liverpool blij mee zijn, omdat de kloof dan even groot blijft. Wat denken jullie? Schrijf je in bij Betsson en grijp die bonus.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Chelsea tegen Southampton: 100% tot € 200
volgend artikel
Free Bet € 10 op FA Cup