weddenbonus nieuws

WK Kwalificatie: 3 x verhoogde odds bij 888Sport!

Nog geen account bij 888Sport? Speciaal voor de WK Kwalificatie Wedstrijden van zondag 4 september 2016 kun jij als welkomstgeschenk kiezen tussen 3 verschillende verhoogde odds. Winst van Duitsland, Engeland of Schotland levert je meer dan 3x je oorspronkelijke winst op! Bekijk nu hoe jij meespeelt en met welke quoteringen.

Hoe kan ik registeren en storten bij 888Sport?

  • Klik op de link bijbehorend bij het duel waarop jij wilt wedden.
  • Klik op Bet Now of Create Account.
  • Vul je persoonlijke gegevens in en je account is aangemaakt.
  • Maak een storting met bijv. iDeal, Neteller, Skrill, Visa/Master, PayPal.

 

Op welke verhoogde quoteringen kan ik wedden?

De eerste optie waarop je kunt wedden is op Duitsland. Duitsland neemt het thuis op tegen Noorwegen. De Duitsers kende een tegenvallend EK doordat ze de finale niet wisten te bereiken. De ploeg is echter sterk als vanouds en zeker de favoriet. Normaliter wed je met een quotering van 1.42 op Duitsland. Dit wordt nu echter 6.00 als nieuwe klant bij 888Sport!

 

Net zoals het EK voor Duitsland tegenvallend was, gold dit ook voor Engeland. De groepsfase werd dan wel overleefd, maar de uitschakeling tegen IJsland was enorm teleurstellend. Zeker omdat het Engels team sterker leek dan te voren. In Slowakije kent het een geduchte tegenstander. De Slowaken zijn doorgaans sterk in de kwalificatie.

Schotland mag op bezoek gaan in het zonnige Malta. Het mag geen probleem worden om hier de kwalificatiereeks te starten met een driepunter. Het Maltese voetbal is net zoals het eiland kleinschalig en met een punt is men al dik tevreden. Dat Schotland de favoriet is blijkt ook uit de oorspronkelijke 1.36 odd. Wed je nu echter met een 7.00!

 

Gebruik je extra winst binnen 7 dagen en win nog meer!

Je plaatst je eerste weddenschap met een inzet van € 5 tot € 10 tegen de oorspronkelijke quotering. Mocht de weddenschap winnend zijn ontvang je je inzet en oorspronkelijke winst. Daarnaast keert 888Sport de extra winst door de quoteringen verhoging uit in de vorm van Gratis Weddenschappen. Deze zogenaamde Free Bets kun je binnen 7 dagen opnieuw inzetten op alle sporten en quoteringen naar keuze. Alle winst die je uit je Free Bets maakt is volledig zonder voorwaarden voor jou. De 888Sport Bonus is daarmee een geweldige start voor alle wedders uit Nederland die nog geen account hebben. Klik bovenstaand op de wedstrijd waarop jij je eerste weddenschap wil plaatsen. Liever een andere weddenschap? Klik dan onderstaand en je kunt wed eerste bet naar keuze en ontvang 3x je winst.

 

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
CL Play Offs - Wed € 10 en krijg € 20 Gratis Weddenschap!
volgend artikel
Wed op Winnaar F1 Monza - € 60 terug als coureur uitvalt!