weddenbonus nieuws

Verrast Lyon tegen Barcelona? Tot € 200 voor je storting!

Nadat geen van beide ploegen in de heenmatch wist te scoren, verwachten wij een spannende Barcelona – Lyon. De Champions League brengt ons deze week de terugwedstrijden van enkele krakers. En bookmaker BetFIRST biedt niet enkel sterke odds, maar ook nog eens tot € 200 met het verdubbelen van je eerste storting. Bij een van de beste bookmakers heb je dus verschillende kansen, met wedden op je favoriete ploeg te winnen.
 

Barcelona – Lyon: Vorm voor de wedstrijd

Barcelona heeft al sinds de Copa del Rey-wedstrijd tegen Sevilla in januari niet meer verloren. Lyon heeft daarentegen zowel tegen staartploeg Monaco alsook tegen Nice verloren. Daardoor zijn ze nu nog maar 3 punten voor Olympique Marseille in het klassement. Komt Barcelona – Lyon net op het juiste moment, om de vorm weer te pakken? Bij de Blaugrana ontbreken alvast Vermaelen in de verdediging en Rafinha op het middenveld. Man in vorm is natuurlijk Lionel Messi met 26 doelpunten en 14 assists in 25 wedstrijden. Maar ook Luis Súarez was in 26 wedstrijden al aan 22 doelpunten betrokken.
 

Barcelona tegen Lyon voor je sportweddenschappen bij BetFIRST
© BetFIRST

 

Wed met hoge Barcelona – Lyon odds bij BetFIRST

Als grote favoriet levert winst van Barcelona je een quotering van 1.23 op. Indien Lyon wint, ontvang je dan weer hogere odds. In dat geval ontvang je 11.75 keer je inzet. Voor een gelijkspel ligt de quotering dan weer bij 6.90. Met 200 verschillende selecties voor de match hoort BetFIRST bij de Bet Sites met een ruime keuze. Indien enkel Barcelona een keer scoort, dan wacht er een odd van 7.75 op je. In het onwaarschijnlijke geval van een wedstrijd zonder doelpunt is de notering zelfs 17.75. En wint Lyon met het kleinste verschil, dan is er een quotering van 27.00. Er is ook een Lucky Boost beschikbaar. Indien zowel Barcelona als Lyon alsook beide ploegen uit Bayern – Liverpool en Ajax-Zwolle scoren. In dat geval bedraagt de quotering nu 7.50.
 

BetFIRST: € 200 welkomstbonus wacht er op je

Nog geen klant bij BetFIRST? Op dit moment wacht er een 100% bonus op je. Volg dus onze button beneden en open je account bij de bookmaker. Stort je een eerste keer, dan ontvang je 100% van het stortingsbedrag als bonus. Het maximum bedrag ligt hier bij € 200. Om een BetFIRST bonus te kunnen claimen, moet de storting minstens € 10 bedragen. Binnen de 30 dagen moet je zowel het storting- alsook het bonusbedrag telkens 2 keer rondspelen. De minimale quotering bedraagt hierbij 1.40.

  1. Volg onze link naar de wedden site van de bookmaker
  2. Open je account en stort een eerste keer tenminste € 10
  3. Ontvang 100% van je stortingsbedrag als bonus
  4. Speel storting en bonus telkens twee keer rond

 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Weet Juve te stunten? € 5 gratis en € 100 bonus staan klaar!
volgend artikel
Behoudt Rennes zijn voorsprong tegen Arsenal? Tot € 250 bonus.