weddenbonus nieuws

Nieuw: LVB Actie – Prima Welkomstbonus van 100% tot € 50!

Speciaal voor alle nieuwe klanten bij LVBet wacht er een welkomstbonus van € 50 gratis! Maak een storting en je ontvangt direct 100% bonus. De Bonus Condities zijn verder prima en graag laten we je dan ook verder kennis maken met deze bookmaker. Ook vertellen wij jou in het kort wat je zoal bij deze bookmaker kunt verwachten.

Let op: LVBet accepteert geen Nederlandse en Belgische klanten!

Hoe krijg ik 100% Gratis Bonus bij LVBet?

  • Meld je allereerst aan via een van de LVBet Bonus Banners op deze website.
  • Maak een storting met bijvoorbeeld Visa/Mastercard, Neteller of Skrill.
  • Je ontvangt direct na je storting een gratis bonus van 100% tot in totaal € 50!
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 6x in binnen 30 dagen op odds van 1.75(+).
  • Je kunt zowel kiezen voor enkelvoudige als combinatieweddenschappen.

 

LVBet Actie
© LVBet

 

LVBet: Prima Bonus en Prima Bookmaker!

Bovenstaande LVBet Bonus is een degelijke bonus voor nieuwe klanten. Zowel het bonuspercentage en het bonusbedrag, als ook de bonus voorwaarden zijn van prima waarde. Langer spelen bij LVBet is daarnaast ook aan te raden, dit mede door haar zeer snelle en flexibele website. Je vindt er meer dan 25 sporten terug waar je op kunt wedden en daarnaast zijn de quoteringen ook vaak goed. Wedden kan zowel via de desktop versie, mobiele website als de LVBet App. De app is naast voor Android en iOs nu ook beschikbaar voor Windows and Blackberry. Er zijn weinig bookmakers die zo´n uitgebreid Mobiel Wedden scala aanbieden. Ten slotte kun je ook nog storten met onder andere Visa, Mastercard, Neteller en Skrill. Meld je via bovenstaande of onderstaande bonus banners aan en ervaar alles dat LVBet jou te bieden heeft. We wensen je reeds veel succes!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Eredivisie Weekend - Benut alle Mr. Green Actie Mogelijkheden!
volgend artikel
Gokken op Hull City Manchester United - Jouw begin naar € 1.200!