LVBet Bonus & Review

Nieuwe Nederlandse klanten profiteren van een LVBet Bonus van 100% tot € 50. Je hebt in totaal 30 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 12x in te zetten op quoteringen van 1.75 of hoger. Je kunt zowel kiezen voor enkelvoudige bets of combinatie weddenschappen waarbij de totaalquotering 1.75 of hoger is. Voordeel van LVBet is dat je nu ook kunt storten met iDeal!

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 50,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

De LVBet Welkomstbonus is een stortingsbonus van 100% tot € 50. Je kunt o.a. storten met iDeal, Visa/Mastercard, Skrill en Neteller. Nadat je je storting hebt gemaakt, ontvang je direct je bonus. Je dient zowel je stortings- als bonusbedrag 12x in te zetten op quoteringen van 1.75 of hoger. Je kunt zowel kiezen voor enkelvoudige als combinatieweddenschappen. In totaal heb je 30 dagen de tijd voor het vrijspelen van je gehele bonus.

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen

Laagste quotering

1.75

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

31-12-2018

Conclusie

De LVBet Bonus is niet van zo´n bijzondere waarde. Het bonuspercentage van 100% is prima en het maximum bonusbedrag van € 50 is gemiddeld. Het 12x rondspelen van je stortings- en bonusbedrag is echter relatief veel. De 1.75 rondspeel quotering is ietwat gunstiger dan bij andere bookmakers maar de 30 dagen rondspeeltijd daarentegen weer relatief kort. Daarom geven wij deze bonus dan ook 3 steren. Zeker in combinatie met het feit dat het een goede bookmaker is, is de bonus het benutten waard.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Prima Bonuspercentage
  • Aardig Bonusbedrag
  • Wedden met iDeal is mogelijk
  • Rondspeeltijd van 30 dagen max.

Voorbeeld

Je maakt een storting van € 50 en krijgt hiermee direct het maximum bonusbedrag van € 50. Je dient nu zowel je stortings- als bonusbedrag 12x in te zetten. In totaal is dit een bedrag van 12 x € 50 x 2 = € 1.200. Nadat je binnen 30 dagen € 1.200 hebt ingezet op 1.75+ odds is je gehele bonus vrijgespeeld. € 40 inzet per dag volstaat om je gehele bonus van € 50 vrij te spelen.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

LVBet Ervaringen – Uitstekende Bookmaker voor Nederlanders!

LVBet is een relatief nieuwe bookmaker. Waar het zich oorspronkelijk richtte op casino aanbod is de sportsbook hun volgende stap in het vergroten van haar naamsbekendheid. Het heeft een licentie in Malta wat doorgaans gelijk staat aan het zijn van een betrouwbare bookmaker. Onze ervaring, en de ervaringen van anderen bevestigen dit enkel en we geven jou dan ook graag verdere informatie wat je bij deze bookmaker verwachten kunt. Lees onderstaand verder en leer meer over deze bookmaker.
 

LVBet Banner

 

LVBet Account Aanmaken en LVBet Geld Storten

LVBet accepteert wedders die woonachtig in Nederland zijn. Belgen kunnen helaas niet bij LVBet terecht. Door op een van de Bonus Banners op deze pagina te klikken kom je direct op de website van LVBet terecht. Vervolgens klik je op ´Register´ en kun je stap voor stap het registratieformulier invullen. Geld Storten bij LVBet is vervolgens erg gemakkelijk en je kunt kiezen tussen tal van betaalopties. Speciaal voor Nederlanders heeft het iDeal toegevoegd als betaaloptie en daarnaast zijn ook onder andere Visa/Mastercard, Neteller en Skrill betaalopties. Zowel aan het storten als geld uitbetalen zijn geen extra kosten verbonden.
 

LVBet Bonus en LVBet Promoties

De welkomstbonus van LVBet heb je in bovenstaande tabel kennis mee kunnen maken. Een 100% bonus tot € 50 met prima rondspeel voorwaarden. Daarnaast heeft het zo nu en dan ook tijdelijke promotie. Als voorbeeld nemen we het WK handbal. Degene die gedurende dit toernooi een combinatieweddenschap met een zo hoog mogelijke quotering wint krijgt van LVBet € 50 extra. Een leuke extra naast de reguliere LVBet Welkomstbonus van 100% tot € 50!
 

LVBet Wedden en LVBet Quoteringen

Met meer dan 25 verschillende sporten waarop je kunt wedden is het wed aanbod van LVBet prima in orde. Per wedstrijd heb je ook voldoende keuze mogelijkheden om je weddenschappen op te plaatsen. Ook valt op dat de hoeveelheid live weddenschappen relatief groot is. Mede door de uitermate snelle website is het live wedden bij LVB aangenaam. Qua quoteringen mogen we stellen dat deze ook zeker niet slecht zijn. Er zijn bookmakers waar je hogere quoteringen vind maar ook vele bookmakers waar de quoteringen een stuk lager liggen. Daarmee is wedden bij LVBet zeker interessant voor iedereen.
 

LVBet Mobiel Wedden en LVBet Klantenservice

Waar veel Bookmakers enkel een app aanbieden die beschikbaar is voor Android of iOs kun je bij LVBet naast deze voorgenoemde besturingssystemen ook de app downloaden voor Windows en Blackberries. De app is net zoals de website razendsnel en alle benodigde categorieën zijn er ook terug te vinden. Ook de klantenservice is uitstekend in orde, je kunt zowel een e-mail sturen via het wedformulier, de live-chat contacten of LVBet opbellen. Ten slotte zijn ze ook nog te bereiken via haar social media kanalen Facebook en Twitter. Doorgaans heb je binnen uiterlijk 24 uur antwoord op je vragen.
 

LVBet Review – Conclusie o.b.v. LVBet Ervaringen

Ondanks dat LVBet een relatief nieuwe bookmaker is, heeft het haar zaakjes goed voor elkaar. Het begint al met een ongekend snelle en overzichtelijke website. Dit wordt ook doorgevoerd in de app die voor alle mogelijke besturingssystemen beschikbaar en ook storten is toegankelijk gemaakt door de vele betaalopties. Ook de klantenservice is via tal van kanalen te bereiken. Qua (live) wedaanbod en quoteringen doet LVBet weinig onder voor andere bookmakers en de welkomstbonus is een mooie extra naast de andere promoties. Een aanmelding is dan ook zeker de moeite waard!